Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DOKTOR BORNA BELŠA SPASIO MI JE ŽIVOT !



REAGIRANJE:
Na moj današnji članak "ČUDNA ZBIVANJA SE DEŠAVAJU U POSRNULOJ BOLNICI U BJELOVARU", javila mi se je putem telefona gospođa Jadranka Kontent, koja je rekla; da joj je doktor Borna Belša spasio život.

Ona ističe da je bila brutalna žrtva jednoga krivoga liječenja na odjelu psihijatrije u Bjelovaru, u općoj bolnici, i da je za to kriva šefica toga odjela dr. Elvira Kojić, čija je bila pacijentica. Gospođa Jadranka Kontent, je dobila krivu dijagnozu i trošila jake lijekove koji su joj pogoršali situaciju.

Kao urednik ovog svog bloga nazive lijekova neću iznositi, niti broj telefona od gospođe Jadranke Kontent, to ostaje u uredništvu i arhivi udruge "Štit". Međutim, gospođa koja se je danas (02.10.2016.) javila u 21, 20 sati, i osvrnula se je i na bivšega sanaciiskog upravitelja Zorana Seleša, za kojeg kaže da je korumpiran..

Gospođa Jadranka Kontent u našem iskrenom razgovoru kaže; da njena kći radi u Švicarskoj, i da je upravo ovim dvama osobama (doktorici i bivšem ravnatelju) dala mnoge poklone - novčane i materijalne,.., a da bi se poslije u njih razočarala... Najviše je smeta što je upala u njihove bludne radnje...

Gospođa, isto napominje da je bila očevidac na odjelu kojem je ležala, da nađene su goleme količine alkoholnih pića - od strane medicinske kontrole.. Ona kaže da cijeli slučaj je predala policiji, i pučkoj pravobraniteljici, i parlamentu Europske unije. I da je pisala predsjednici RH., Kolindi Grabar Kitarović, i obratila se francuskom uredu za ljudska prava.


Gospođa Jadranka Kontent, u cijelosti je izvijestila Udrugu "ŠTIT" iz Bjelovar.

-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr

BRANKO STOJKOVIĆ

B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3327.



Post je objavljen 02.10.2016. u 21:30 sati.