Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirjanapejakxpeki

Marketing

"LAKU NOĆ MOJE VOLJENO"


Image and video hosting by TinyPic


30.9.2016., 19.30h, sve je počelo ovdje:



pozivnica na ulaznim vratima knjižnice "Bogdana Ogrizovića"



za promociju moje 2. knjige

"LAKU NOĆ MOJE VOLJENO"




i onda je krenulo pa idemo sve redom i spontano, red stihova, red glazbe, red smijeha pa ponovo, na kraju ovog posta je moj tekst o ovom događaju:















































Image and video hosting by TinyPic

Dragi moji gosti,

iskreno se zahvaljujem što ste bili nazočni 30. rujna 2016. godine u Knjižnici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5 u Zagrebu, te tom prilikom uveličali predstavljanje moje zbirke, pod nazivom LAKU NOĆ MOJE VOLJENO i romana mlade spisateljice Vedrane Harak, pod nazivom BEZ OSJEĆAJA.

Posebno se zahvaljujem prijateljici, suradnici i urednici moje knjige, gospođi Jadranki Varga. Jadranka Varga, pjesnikinja je koja u svom opusu ima devet samostalnih izdanih knjiga i jednu zajedničku zbirku.

Posebna mi je čast što sam upravo Jadranku izabrala za urednicu svoje knjige, jer svojim kvalitetnim radom i kao administratorica mojeg bloga, ona je osoba koju bi rijetko gdje sreli, kako u stvarnom životu, tako i na društvenim mrežama općenito od kuda je krenulo naše prijateljstvo i suradnja.

Hvala Wedrana Armstrong - Vedrani Harak, mladoj spisateljici na odazivu na ime moje posebne gošće.
Vedrana Harak, mlada spisateljica, rođena je u Novo Sadu. Sa tri godine zajedno sa svojom obitelji doselila je u zapadni dio Slavonije, grad Pakrac. Završila je Školu za primijenjenu umjetnost i dizajn u Osijeku. Pisanjem se bavi od rane mladosti, a jednako voli i piše poeziju i prozu. U 2015. godini u izdanju UG BAGREM iz Gradišta u javnosti se pojavljuje svojim prvim romanom pod nazivom BEZ OSJEĆAJA.

Od srca se zahvaljujem nakladniku moje knjige i predsjednici Udruge umjetnika Vjekoslav Majer iz Zagreba, gospođi Ljiljana Šiljak i svim članovima Udruge što su nas darovali pjesmom i glazbom sa mnogo pažnje i pravog prijateljstva.

Hvala gospođi Ankica Magačić, sisačkoj fotografkinji koja je do sada predstavila javnosti dvije izložbe fotografija pod nazivom 5000 METARA i SKITAM SE I SNIMAM, na poklonu svojih autorskih djela za korice moje knjige LAKU NOĆ MOJE VOLJENO.

Anti Sabo i njegovoj majci Danijela Sabo zahvaljujem od srca.

Predstavnicima književne grupe Pisci i Književnost Nikolina Surla, Mladen Crnkovic hvala na podršci i fotkama.

Prijatelji moji, bilo mi je zadovoljstvo gledati vašu dobrotu, osmjeh i čuti lijepe želje za daljnje stvaranje.

Lijepi pozdrav i poštovanje,

Mirjana


i do sljedećeg susreta i nove promocije šaljem svima:

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 02.10.2016. u 08:56 sati.