Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

izdrži Vilibore radi djeteta



Blogomoljac je popravija bloghaer, pa više ne skače ki manit, je da će se sigurno ovi Blognjuzovi, mali ali tehničari falit da su oni ali mi znamo istinu, a istina je voda duboka.

danas bi reka nešto o ravnopravnosti spolova, krajnje je vrime da više neko nas muške uzme u zaštitu, eno ona Viliborova čoviku jebe mater tako da ti je neugodno i slušat, moš mislit šta mu radi kad niko ne vidi, naprokida ga garant

zato bi tribala neka organizacija, recimo BABE, dok se DIDOVI ne konstituiraju, uzet u zaštitu sve Vilibore na svitu.

prvo žena ima pedofilske sklonosti pa je mladog i neiskusnog Vilibora zaskočila, uzela mu nevinost, ka da sad vidin Vilibora kako se u tuš kabini stiska uza zid i plače, drugo žena laže, svima je rekla da je diplomirala građevinu, pa je onda ispalo da nije ni jedan ispit položila, dakle žena laže, a ko laže taj i krade, a s obziron da je taj Živi zid u stvari sekta ko zna čije je dite, i treće zabrinjavajuće je da se zlostavlja izabrane zastupnike, šta li se tek događa s običnin Viliborin, kako su tek oni najebali

evo i bloghaer bi se moga pridružit borbi za ravnopravnost, tako da nemore brate i blog dana, i blog šetemane bit žensko, di je tu ravnopravnost, ako je blog šetemane žensko, onda cilu šetemanu blogovi dana tribaju bit muški.


evo nešto i o pingvinima


Dr. George Murray Levick s antarktičkog se putovanja 1912. godine vratio pun bizarnih informacija o Adelijskim pingvinima, ali odlučio da su one prešokantne da bi ih podijelio s javnosti. U njegovim zabilješkama otkriveni su podaci o homoseksualnim odnosima, seksualnom zlostavljanju ženki i mladunaca te pokušajima muških pingvina da se pare s mrtvim ženkama.

iden sad udarit po rogačici, moran se izličit od ove viroze, sve te viruse ću utopit u rakiji








Post je objavljen 30.09.2016. u 13:32 sati.