Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

ZRCALNI SJAJ



(slika: digital art)

Prohujale godine i ostavile su zrcalni sjaj u očima, podijelile morska imena bivšim ljubavima i uzele od mene zakletvu, da neću prestati razmišljati pod zvjezdanim nebom.

Znam, da neke zlatne stihove ni ne znam napamet, znam da od sebe uzimam mjericu svjetla i poklanjam je tebi u ovom mraku godine na odlasku, čitam iz knjige života, dočekujem zlatnu zoru i odlazim u bjelinu snova, a tvoj odgovor je sjaj plavih očiju.

Nekima je promjena prokletstvo, nekima blaženstvo, nekad je crni vjetar raskidavao moju dušu i pobacao je na sedam strana svijeta, uzalud sam tražila sliku, našla sam čovjeka, bila sam pronađena, tajno proročanstvo nikad neću razumjeti, jer kako se ostvarilo i traje da daje, a u očekivanom dogodilo se neočekivano.

Kao začarana i očarana gledam staklena zrnca svog života i vidim u njima kristalni sjaj duše koja se uvijek otvara na otkrivanju misterija – na istom mjestu.


napisano 16.12.2007. u 18:27h | na portalu iskrica weblog, a iz 1. zbirke "SJENA DUŠE"
http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=213366

14.09.2011. objavljeno na portalu Magicus
http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=68323



http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem
ISBN 978-953-7673-60-4
@Copyright Jadranka Varga Sva autorska prava pridržana. Nijedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.



Post je objavljen 30.03.2022. u 10:50 sati.