Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krizar

Marketing

ljetna inventura

Vele meni moja čeljad - e "sirota" naša, ne znaš se ti brendirati, reklamirati, fotošopirati, modirati i samopofaliti. Istina! Al večeras, dal je to zato što sam sama, dal je to zato što sam imala turbo adrenalinski dan il zbog tri pive koje s guštom ispijam, imam potrebu podvuć refu, napravit ljetnu inventuru na ovu 1/3 mog života - pisanu riječ i obznaniti - moja "zrnca pijeska" našla su se ovo ljeto u šest školjki bisernica - međunarodnih zbirki i antologija - uz biserje priznatih pjesnika i prozaista. I sretna sam ko malo djetešce i pljeskam rukicama ( a možd je to i zbog pive, ne znam, krhko je znanje) I da, dobila sam nagradu za jednu svoju pjesmu na Književnom natječaju PS-portala i to mi je tako super zbog "kritičara"koji mi rekoše, da nemam iskru i ono nešto i da nikad neću biti "čuđenje u svijetu" hahahah ja sam se čudna i rodila i sama sebe svaki dan začudim.A i uredništvu nabijam na nos jer nisu prepoznali (objavljena na blogu) "vrhunsku" poetsku riječ hahahaha.
I evo po stoti put, molim uredništvo, ma šta molim, tražim i zahtijevam, da na blogu izdvoji -Kutak za pjesnički trenutak- jer na blogu imaaa taaako dobrih pjesnika (ne mislim uopće na sebe jer ja sam pjesnik u pokušaju). I riješila sam se jeze i nelagode javnih nastupa - čitam svoju poeziju i na radiju - ma bravo ja. O 2/3 ostalog mog života , dva reda ružnog i jednom lijepog -neću.
Žao mi je samo što ovo sve nisam fotografijom mogla popratit - nemam šnjuru za mobitel Lijepi Vam pozdrav, leteći, šaljem!

Post je objavljen 27.09.2016. u 01:21 sati.