Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

DOLAZE BAGERI Započinju radovi na dovršetku kanalizacije u Vrgorcu - sve plaćaju Hrvatske vode!



Komunalno Vrgorac i Hrvatske vode potpisali su danas ugovor vrijedan 1,6 milijuna kuna o nastavku gradnje gradske kanalizacije u Vrgorcu. Rezultat je to pregovora gradskih vlasti sa spomenutom državnom tvrtkom posljednjih par mjeseci. Ugovorom je predviđeno da projekt u cijelosti financiraju Hrvatske vode i da on uključuje radove V. faze na izgradnji kanalizacije i pripremne radove za završetak izgradnje i puštanja u probni rad kolektora na Roljevcu.

Radovi bi trebali početi već idući tjedan, a u ovoj fazi uključuju izgradnju kanalizacijskog sustava Vukovarske ulice, spojeve Ulice Tina Ujevića i Domobranske ulice te izgradnju pretpumpne stanice sa opremanjem ispod benzinske postaje INA. Izgradnjom ove pretpumpne stanice konačno će se moći riješiti problem odvodnje oborinske vode u Ulici hrvatskih velikana, odnosno Pijaci.

Ova faza radova izvodit će se do 30. studenoga, a ostatak radova do konačnog završetka projekta u 2017. godini. Radovi će zasigurno stvoriti manje probleme u prometu u Vrgorcu u narednom razdoblju, ali dugoročna korist za naš grad od ovoga projekta je nemjerljiva.

Post je objavljen 26.09.2016. u 18:22 sati.