Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bellistra

Marketing

Grožnjan,Extempore 2016

Ove godine ,nemam slika sa manifestacije osim svojeg uratka...


(naziv djela "Boje jeseni")
...zašto nemam?
..bolje ne pitajte..ostah bez baterija u fotoaparatu tj.stavio sam neke lijeve...dvije fotke i rikne fotić...a Grožnjan je toliko mali da ima samo jednu trgovinicu koja u vrijeme Extempora(??????) radi tek od 8-12h,što mi nikako nije jasno.??,pa nemaš di kupiti ni obične baterije...do najbližih Buja ima deset km,što mi baš i nije isplativo..
..to je jedini dan u godini kad se gradić umjetnika napuni sa bar 2000-3000 tisuće ljudi i kad bi ta trgovinica radila ko Lidl,no očito vlasnicima nije do zarade, ...i nekako se sve lagano srozava,prema onom kako je to bilo samo 3-4 godine unazad..
..bilo je više umjetnika, više štandova i više šarolike ponude...
Likovni kritičari svake godine imaju neke čudne kriterije...naziv teme je Grožnjan i okolica...a dobijaju nagrade neke još čudnije slike,još čudnijih naziva i tematike..brodovi,barke i moreplovci....a Grožnjan daleko od mora...no i to je umjetnost..
Ako niš drugo,kupio sam jednu lulu Petersonku po povoljnoj cijeni od antikvara,tj.antikvarice..uz malo cijenkanja i dozom šarma spustila mi cijenu za 50 kn,ja zadovoljan :-)
...do neke slijedeće prilike..

Post je objavljen 25.09.2016. u 22:21 sati.