Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TITU GUBIĆA- RASKRINKALI TRANSVESTITA PREVARANTA IZ BJELOVARA: ‘Prerušen u ženu zaveo je mog bolesnog oca i domogao se njegove imovine



TUŽNO SVJEDOČANSTVO RENATE GREDELJ IZ ZAGREBA, KĆERI OD POKOJNOGA ALOJZIJA CESAR, S KOJIM SE JE TITO GUBIĆ OŽENIO I ZA TRI TJEDNA GA JE SAHRANIO.



Alojzija Cesara prevario je i uzeo mu novac Toto Gubić iz Bjelovara, poznat još kao Ivana Zdravka Josipa Radoš, muškarac koji je navodno promijenio spol, objavljeno je u emisiji Provjereno Nove TV.

Gubić je u sudskim krugovima poznat zbog serije sudskih postupaka što ih vodi, ali i procesa u kojima je on optužen. Na sudovima se ponekad pojavljuje kao muškarac, ponekad kao žena, zbunjujući tako i suce.

Ovaj put za prijevaru ga je prijavila Cesarova kći Renata Gredelj nakon što joj je 78-godišnji otac počeo slati poruke da mu se više ne pojavljuje u kući te da on sad ima ženu.

Odmah joj je bilo čudno što joj šalje poruke, jer ih nije znao pisati. Sumnjiva joj je bila i priča o ženi, jer nijednu nikad nije spominjao. Nakon što je s njegova računa nestalo 13.700 kuna, sve je prijavila Centru za socijalnu skrb i policiji.

No, problem je bio u tome što njezin otac nije bio lišen poslovne sposobnosti. Kad su joj iz Centra za socijalnu skrb rekli da su posjetili njezina oca i potvrdili da se u njegovu domu nalazi jedna ženska osoba, Renata je na internetu pronašla informacije o njoj.

Bio je to muškarac koji je navodno promijenio spol, a sada je tvrdio da je Alojzijeva medicinska sestra. Renatin otac za sve je saznao tek kad je otišao po svoj zdravstveni karton. Tada su mu, na nagovor njegove kćeri, priopćili istinu.

Bio je šokiran i policiji prijavio podizanje novca s računa, no nije se moglo ništa učiniti jer je i sam tada bio prisutan. Toto odnosno Ivana Zdravka tada mu je rekla da će mu vratiti novac i otići iz kuće. Otac je to priopćio kćeri telefonom.

Prijavili nestanak pa ga pronašli u bolnici, a potom je – umro
“Od toga dana ja do svog tate više nisam mogla. Ni telefonski ni u kuću, jer su u kući sve brave bile promijenjene. Ja nisam imala ključ, tatin mobitel je često bio isključen”, priča Renata.

Susjedi dodaju da su Alojzija viđali samo u pratnji Ivane Zdravke. Zatim je Alojzije nestao. Renata je to prijavila policiji, a policija ga je locirala u bjelovarskoj bolnici.

Bio je u vrlo teškom zdravstvenom stanju. Renata je tada otkrila i da je s Ivanom Zdravkom stupio u životno partnerstvo. I kod matičara je bio u teškom stanju, a u bolnicu je primljen dezorijentiran, teško je komunicirao i imao temperaturu. Pao je u komu, u kojoj je bio nekoliko dana. Kad je izašao iz kome, “izgubio” je posljednjih 15 godina i vratio se unatrag pa su ga prebacili u Vrapče. Ubrzo nakon toga starac je preminuo.

TITO GUBIĆ - KRIVOTVORIO JE: Ugovor o doživotnom uzdržavanju

“Dotična osoba me u nedjelju odmah nazvala i izrazila sućut, ali je rekla da se o pokopu ona brine i da se ja u to ne petljam”, kaže Renata koja nije mogla pokopati vlastita oca niti zajedno s bratom zaštititi njegovu imovinu jer je potpisao ugovor o doživotnom uzdržavanju.

Tako je Ivana Zdravka Josipa Radoš postala vlasnica trokatnice u zagrebačkoj Dubravi. Renata je, čim je vidjela dokument, znala da nešto nije u redu, jer se njezin tata potpisivao s Alojzije, a ne Alojz.

Dokumente je pregledao i grafolog. “Sporni potpisi na ugovoru o doživotnom uzdržavanju nisu pisani prirodnim, spontanim rukopisom. A to odmah daje sumnju da su možda krivotvoreni.

Utvrđene su razlike koje nesumnjivo upućuju na zaključak da Alojzije Cesar nije potpisnik spornih potpisa na ugovor o doživotnom uzdržavanju”, ustanovio je grafolog i sudski vještak Zvonimir Ćorić te dodao da ih je pisala mlađa ruka.

TITO VUĆE POLICIJU I SUD ZA NOS - Sudski sporovi i promjena spola

Renata vodi više postupaka protiv Ivane Zdravke Josipe Radoš. Na posljednjem zakazanom ročištu ona se nije pojavila ispričavajući se liječenjem nakon promjene spola u Beogradu.

No, novinari su je pronašli. Nakon Alojzija namjeravala je prevariti još jednog čovjeka iz Jajca, no njegova obitelj ga je vratila kući.
U međuvremenu, Renata mirovinu oca i ostalu imovinu koja je trebala pripasti njezinu bolesnom bratu dijeli na pola s nepoznatom osobom koja je prije četiri mjeseca ušla u njihov život i potpuno ih uništila.

Ta osoba danas živi u kući u kojoj je ona odrasla.

Gubić se nedavno kao svjedok pojavljivao na Županijskom sudu u Zagrebu u procesu u kojem je navodno bio žrtva seksualnog zlostavljanja jednog muškarca. I u tom slučaju tvrdio je da je promijenio spol, no službenu dokumentaciju sudu nije dostavio.

Nekoliko puta u sudnici se pojavio kao žena, dok je drugi put stigao kao muškarac. Uglavnom je docirao svima u sudnici, ne poštujući pravila sudskog procesa.

Doznaje i javnost da Tito Gubić je, osim zbog prijevara, prijavljivan i za nametljivo ponašanje.

------------------------------------------------

http://crostojkovic1958.blog.hr

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3311.


Post je objavljen 25.09.2016. u 09:26 sati.