Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelimzivot

Marketing

Tjedan filantropije

Dragi naši, povodom prvog Tjedna filantropije u Hrvatskoj, Zaklada Ana Rukavina će sutra, 24. rujna, sudjelovati na predstavljanju zaklada članica Hrvatskog foruma zaklada ZaDobroBIT u Zagrebu (Park Zrinjevac).
Organizatori Tjedna filantropije su Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva i Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj, sa suorganizatorima Regionalnom zakladom za lokalni razvoj Zamah iz Zagreba, Slagalicom – zaklada za razvoj lokalne zajednice, Osijek, Zakladom Kajo Dadić iz Splita i Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Pula.
Želja organizatora je zajedničkim naporima dodatno senzibilizirati hrvatsku javnost za potrebu postojanja i rada zaklada u našoj zemlji.
Možete nam se pridružiti od 10 do 14 sati na našem štandu te se informirati o radu Zaklade Ana Rukavina, upisu u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te mogućnostima darivanja matičnih stanica krvi iz pupkovine u javnu Banku krvi iz pupkovine Ana Rukavina pri KBC-u Zagreb.
Program prvog Tjedna filantropije možete vidjeti ovdje.

Čekamo Vas!


Post je objavljen 23.09.2016. u 12:03 sati.