Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojakurukshetra

Marketing

I sve ide dalje

Sanjala sam devu. Ima par tih stranica koje se kakti bave snovima pa sam odmah našla da deva znači teret, no isto tako i snagu da se taj teret izdrži. Pa...ima smisla. Tereta je mnogo ove godine, a trenutni teret je posložiti sebe u odnosu na sustav u kojem trebam funkcionirati. Taj sustav uključuje puno ljudi, čime je moj zadatak još teži.

Pred par dana saznala sam da u Zagreb dolazi IAMX- meni i mojim frendovima jako drag bend i bogme sam se zaveselila kako dugo nisam. Nisam, naime, jako jako dugo bila na ikakvom koncertu, a svi koji me znaju znaju da mi je to bio glavni hobi od moje 16.-26-7. Glazba je moja najveća ljubav i kako sada nemam vremena aktivno se njome baviti, raditi elektroniku na kompu i igrati se što sa stvarnim, što sa virtualnim sintićima, barem mogu otići na koncert onoga koji se s tim jako jebeno dobro igra. I baš se jako veselim. Treba živjeti i radovati se. Deva i tereta je ionako previše u životu.

Selim božanstva od bivše prijateljice iz stana. Ionako takvav vid prakse nije moj đir, njoj sam to radila za ljubav, a ljubavi više nema..

Ostaju Shiva i Ganesha, koji će uvijek biti dio mog prostora jer s njima imam poseban odnos.





IAMX- Happiness

Post je objavljen 18.09.2016. u 09:45 sati.