Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/movrvari

Marketing

MJESNI ODBOR poziva roditelje na preuzimanje dječjih fluorescentnih prsluka

Poštovani mještani našeg MO-a,

već sam u postu od 5. rujna najavio iznenađenje za školarce. Sada mogu potvrditi da će iznenađenja biti!

Mjesni odbor Varvari svake godine nastoji upozoriti putem svog bloga sve vozače na potrebu zaštite djece u prometu. Osobito se to odnosi u vrijeme prije početka školske godine. Ovom prilikom je Mjesni odbor naručio i fluorescentne prsluke za djecu u vrtićima i školarce s područja MO-a Varvari (Varvari, Musalež, St. Diklić, Valkarin i Veleniki). Ovom prilikom pozivamo roditelje koji žele sigurnost u prometu svoje djece, da se jave predsjedniku MO-a Robertu Veleniku na mail: rvelenik@gmail.com kako bi preuzeli besplatne prsluke dobivene od Goodyear-a. Dovoljno je na da putem maila dostavite kontakt broj i mail adresu, te broj potrebnih prsluka. MO je školarcima ostavio na raspolaganje 40 prsluka.

 photo prsluk web mo2_zps1ezyxa5a.jpg

Fluorescentni prsluci su izrazito korisni za djecu tijekom zimskih mjeseci kada se školarci vraćaju ili idu u školu. Zimi je vidljivost u prometu otežana zbog čestih kiša i magle, te prsluk ubrzava vrijeme reakcije vozača, a djeca budu vidljiva i na većim udaljenostima.

U većini europskih zemalja fluorescentni prsluk pripada obaveznoj opremi u vozilu i ako vam se automobil pokvari, obavezno ga morate obući. Vozači, vodite računa o tome da bude na vidljivom mjestu. Ukoliko ne podijelimo sve prsluke djeci, iste mogu slobodno preuzeti i vozači s područja našeg MO-a.

Video s porukom djece...


Za MO Varvari, Robert Velenik

Post je objavljen 16.09.2016. u 19:46 sati.