Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

začeće

evo su oni znanstvenici opet nešto otkrili. ovog puta, uostalom ka i svaki put to je revolucionatno otkriće. naime radi se o otkriću 'bezgrešnog začeća'. daklem, radi se o tome da spermići mogu oplodit bilo koju stanicu u organizmu osim jajašca ženske stanice i da će iz nje nastati plod koji nije plod kloniranja!?

po njima muškarac može oploditi bilo koju stanicu drugog muškarca i tako imati biološke roditelje. jebote!!! revolucija je počela! e, ali ima kvaka. oni spermići šta oplođuju moraju bit 'ušlagirani' kako bi uopće oplodili isto tako 'ušlagiranu' stanicu. znaći bez znanosti nema začeća. također navode kako je tim otkrićem prestala potreba za ženom kao reproduktivnom jedinkom!

e sad, mene buni jedino činjenica da sva znanstvena orkrića netko financira pa mi stvara nedoumicu jesu li ovo znanstveno otkriće financirali oni šta se bore za jednakost spolova ili oni šta govore da su bezgrešna začeća moguća. ali za sada je činjenica da bez spermića nema oplodnje. daklem, može se zaključiti da ove feministkinje, na osnovu novih znanstvenih otkrića, gube bitku, jer muškarcima po njima žene ne tribaju.

iako nisam tradicionalista ja bi se ipak držao tradicionalnog načina oplodnje, jer se u ovim znanstvenim otkrićima nigdje ne spominje faktor užitka. i šta sad? ako nema užitka nema ni patnje!? a ako nema užitka i patnje onda nema ni emocija!? a ako nema emocija onda nema ljubavi i mržnje pa će svijet postati bolji!???

ma moš mislit! seren im se na tu znanost!!!



Post je objavljen 15.09.2016. u 12:19 sati.