Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/croanonimac

Marketing

10 najdražih – 31 day blog challenge – Day 12

Evo znam, kasnim. Nije bilo vremena, od izbora, faksa, sve me pomalo uhvatilo pa nisam u mogucnosti. Trudim se drzati se rasporeda ali na listi prioriteta su mi faks i posao, pa se sad malo s tim bavim, sve ostalo je nekako u drugom planu.

No dobro, što je - tu je. Idemo nabrojati 10 pjesmica koje su mi super. Ima ih i više, al 10 je dosta. Krećemo od 10 prema 1.

10. Felix Jaehn - Ain’t Nobody (Loves Me Better) ft. Jasmine Thompson Pjesma je totalni chill. Ovakve pjesme najviše volim.


9. Kill Paris - Operate (feat. Royal) (Illenium Remix) Ista stvar, ova mi je jedna od naj još od srednje škole.

8. Yellow Claw & Dirtcaps - Smoke It (Original Mix) Prvi put sam ovu pjesmu videl na Tomorrowland, trazil sam ju dan i noc i trebalo mi je par sekundi da ju zavolim. Jedna od najdrazih festivalskih!

7. Adam Lambert - Ghost Town (USB Players Edit) Ghost Town je super, ali ovaj remix mi je najdrazi. Kanal ima dosta takvih pjesama, pa ako vas možda zanima evo linka = Selected.

6. The Weeknd - The Hills Ovu pjesmu kad sam prvi put čul, naježil sam se i od onda mi je favorit i jedna od najdražih.

5. Skrillex & Diplo - Mind (feat. Kai) Ove novije stvari, koje su više komercijalne od Skrillexa su super! "Stari" Skrillex mi nije baš nešto, ima neke dobre stvari, ali ovakve pjesme su mi draže.

4. Dimitri Vegas & Like Mike vs Ummet Ozcan - The Hum Definitivno jedna od najdražih festivalskih. Dimitri Vegas & Like Mike su mi najdraži DJ-evi, a da ne govorim o njihovom nastupu na Tomorrowlandu.
Bonus mix: The Hum (Party Thieves Festival Trap Remix)

3. Mike Posner - Buried In Detroit (Lucas Lowe Remix) ft. Big Sean Mikeova pjesma "I took a pill in Ibiza" je bila 10 puta poplarnija od ove, ma ne 10 nego 100. Ali ova pjesma mi je draža. Tak je jednostavna.

2. Eurythmics - Sweet Dreams (Are Made Of This) - Ovu pjesmu cujem 10 puta na dan na Anteni Zagreb. I ne dosadni mi. Nikad nije, nikad neće. Od kad sam ju prvi put čul na Anteni do danas uvijek sam guštal u pjesmi. Odlična je, jednostavno odlična.

1. Prljavo Kazalište - Heroj Ulice (Live, Arena Zagreb 2009.) Daleko najdraža. Prljavci su mi najdraži hrvatski bend, a Heroj Ulice najdraža pjesma. To nije prelijevanje iz šupljeg u prazno - te riječi imaju smisao i značenje i zato mi je pjesma najdraža. A live verzija je još i bolja.

Bonus:
Prljavo kazalište - Tu noć kad si se udavala
Prljavo Kazalište - Mojoj majci (Ruza hrvatska)

Post je objavljen 13.09.2016. u 10:09 sati.