Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/croanonimac

Marketing

Što se nalazi u mojoj torbici? – 31 day blog challenge – Day 8

Oke, kao prvo kasnim jedan dan, gužva mi je malo ali bitan je trud i napor (pazi koda radim 12 sati dnevno) koji ulažem da završim ovaj challenge. I završit ću ga, prije ili kasnije. Nadajmo se prije

Oke ova tema je očigledno za cure, al ne znači da i ja nemam torbu? Ima više situacija i sve su različite. Recimo one najjednostavnije - odlasci na kavu i van. Treba mi doslovno 4 stvari, koje držim u džepu. Novčanik, mobitel, cigarete, upaljač.I ključ od stana kad sam na stanu gdje studiram. To je složeno i po prioritetu naravno. I ponekad, kad idem van i znam da će biti alkohola, uzmem samo osobnu jer mi samo to treba, a druge dragocjene dokumente poput vozačke, bankovne kartice, x-ice i slično ostavljam doma - na sigurnom! Uvijek mislim korak unaprijed. Na sve.
Druga situacija je uglavnom po ljetu. Kad idem negdje, tipa frendovi ili kolege s faksa, ili čak kava, a imam trenirku i kratku majicu najčešće tj. nemam gdje spremiti stvari uzimam torbu. Školsku. I unutra natrpam sve kaj mi treba - mobitel, novčanik, cigarete, upaljač, voda, usb, prijenosni hard, vesta za svaki slučaj,...Tko kaže da muški ne nose puno stvari?
I posljednja i ona najčešća dok traje faks - odlazak na kavu prije ili poslije predavanja. E onda je više manje sve isto, samo kaj je obavezan dodatak kalkulator, trokuti i ravnala, bojice (kolko god dječje zvučalo - bojice ti pomognu dosta ako se njima znaš služiti, nisu samo za bojanke i dječji vrtić te likovni), fascikli, skripte i ostalo. Obično razgovaramo o faksu i znamo se sjetiti predavanja i zadataka koje prodiskutiramo na kavama. Kafić u koji idem je "moj kafić" - konobarice su super, ne trebam više ni naručit jer me znaju, imamo bonuse kod njih jer smo studenti, pa nam ne naplate stalno, pa mi njima kupimo čokoladu i to se vrti u krug. Uglavnom postali smo si super i više mi je to dnevni boravak nego kafić, I uglavnom su studenti tamo pošto je blizu faksa pa i poznam većinu ljudi koja dolazi tamo, ali dobro malo skrećem s teme.

Eto, nemojte zamjerit na "slobodno-zauzetom danu", sutra nastavljam! :)

Post je objavljen 07.09.2016. u 12:30 sati.