Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

VELIKA LAŽ O "DOMOVINSKOM RATU" I O STVORENOJ HRVATSKOJ DRŽAVI




BRANKO STOJKOVIĆ: KADA HRVATI I HRVATICE DONESU ZAKON O LUSTRACIJI, ONDA ĆE TO BITI PRAVI RAT ZA HRVATSKU.

Oni koji su rušili Hrvatsku nezavisnu državu, su (sad) tobože stvoritelji Hrvatske. Bivši komunisti prodali su nam veliku laž o Domovinskom ratu i o stvorenoj Hrvatskoj. To je bio njihov međusoban UDB-aški rat i obračun frakcija; partizana, Milicije, KOS-a i partije CK SKJ. U taj svoj rat su uvukli naivan narod.

Preobukli su se preko noći u druge uniforme i odjela. Nikada za ništa nisu odgovarali... Zašto ih nije stigla pravda?! Budućnosti Hrvata nema bez Lustracije. Ovaj "Domovinski rat" bio je ugovor s Đavlom - UDB-e i Rimokatoličke crkve. Ovo što sad imamo možemo nazvati: nezavršeni rat.

Bivša banda komunistička i dalje igra svoju prokletu i bolesnu igru s nama. Ratna šteta koju je učinila JNA 1991., (Stjepan Mesić), nikada nije plaćena. Tko je poubijao prave Hrvate: Miru Barešića, Antu Paradžika i Blaža Kraljevića, itd. Nitko i ne pita za nestale i poubijane osobe u dogovorenom ratu.

Nakon završetka rata (1991-1995) u Hrvatskoj, u ovih prošlih 21. godinu, što smo dobili: kriminalnu pretvorbu i privatizaciju imovine, izdaju, rasprodaju, zaduženost i dužničko ropstvo,.., nezaposlenost, bijedu i siromaštvo.. I Tuđmanovih 200 mega-bogatih tajkuna i obitelji... To je ta Hrvatska?!

Današnja ova destruktivna politika koja se vodi u Saboru i Vladi RH., je instrumentirana od bivših Jugoslavenskih tajnih službi.. Još uvijek glavnu riječ ovdje vode ratni zločinci, kao na primjer iz Drugoga svjetskoga rata Josip Manolić - Joža, i njemu slični... On je oličenje stvarnosti i pravne države i pravosuđa..

Stoga imamo oko 250-tak lažnih "hrvatskih" vojnih generala, 20.000 pukovnika, 650.000 registriranih branitelja, 150.000 lažnih invalida "Domovinskog rata" rata, i skupu i luksuznu birokraciju,..., i kraj toga 56.000 partizanskih mirovina... Pokraden novac "za izmišljenu obranu" od hrvatske emigracije...

Vjera bi trebala biti privatna stvar. A religija kao sekta i kler vlada i vodi državu, i svećenici imaju plaće i penzije iz državnog proračuna. UDBa- i Crkva su zajedno povezani u pljačkanju naroda. Oni su podijelili međusobno kapitale, novac i nazive ulica i institucija...i dr.

http://crostojkovic1958.blog.hr

ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3263.


Post je objavljen 03.09.2016. u 22:30 sati.