Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

HDZ-e je pun bivših UDBA-ša i četnika





ILIJA STANIĆ kodnoga imena "Mungos" je 20. travnja 1969. godine, ubio predsjednika Hrvatskog narodnog otpora i generala DRINA-njina NDH-a Vjdekoslava Luburića-Maxa u Španjolskoj.

Ono što je mučki podmuklo i zločinački Ilija Stanić, je od samog početka u stvaranju HDZ-a iako je dugogodišnji stari UDB-aš. On ima hrvatsko državljanstvo i partizansku mirovinu.

Jesmo li mi "Hrvati" takva govna da smo povjerovali i dali se prevariti komunističkim zločincima, koji su nam - kako su nam oni to rekli - stvorili Hrvatsku.

Kaže Stanić: “Imao sam problema s praškom za trovanje, nije bio dobro spremljen, pa sam ustašu Luburića ubio sa čekićem po glavi"... "Otišao sam oprati ruke, a kada sam se vratio u kuhinju imao sam što vidjeti; Maks se digao na noge. Pa sam ga opet udario s čekičem nekoliko puta".

Četrdeset godina nakon spomenutog događaja, istina je izašla na vidjelo dana. Stanić sad ističe da prilikom likvidacije 20. travnja 1969, bila je nedjelja, i lijep sunčan dan. Da UDBA za tu uslugu mu je kupila novi auto i stan u Sarajevu, i dala puno novaca...

ILIJA STANIĆ UDBA-aškog kodnoga imena "Mungos" bio je u vrijeme "Domovinskog rata" 1992., pomoćni zapovjednik ratnog korpusa HVO-a u BiH-a. Danas on se javno hvali da redovito ide nedjeljom na svetu misu i da je pravi Katolik.

http://crostojkovic1958.blog.hr

ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3261.


Post je objavljen 02.09.2016. u 16:29 sati.