Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/movrvari

Marketing

POZIV na medicinsku rekreaciju!

Gerontološki centar pri Domu za starije i nemoćne osobe Poreč obavještava sve zainteresirane da u Mjesnom odboru Varvari započinje medicinska rekreacija za starije od 50 godina. Početak rekreacije je od 5. rujna 2016. godine u zgradi škole u Varvarima (na 1. katu).

Termini rekreacije su:
Medicinska rekreacija održavati će se svakog ponedjeljka i srijede u vremenu od 11,30 do 12,30 i 17,30 do 18,30 sati pod vodstvom više fizioterapeutkinje.

Program „Medicinska rekreacija za starije – vježbanje pod stručnim vodstvom višeg fizioterapeuta“ provodi se od travnja 2006.g. po mjesnim odborima Grada Poreča s primarnim ciljem očuvanja funkcionalne sposobnosti i neovisnosti redovitom tjelesnom aktivnošću, radi poticanja tjelesne aktivnosti i kretanja kao važnog faktora u prevenciji bolesnog starenja. Program sufinancira Grad Poreč, a mjesečna participacija po korisniku iznosi 50,00 kuna (2 puta tjedno).

Dodatne informacije na tel: 423–282 (od 7 do 15 sati) ili direktno dolaskom na rekreaciju.

Želite li volontirati?

Gradska knjižnica Poreč traži volontere za rad u knjižnim stacionarima po mjesnim odborima. Ukoliko želite volontir, molim da se javite Gradskoj knjižnici Poreč.


Dodatno oprašivanje komaraca na području grada Poreča i područja naselja Varvari izvršiti će se sutra 02/03.09. (petak na subotu). Tretman će započeti u kasnim popodnevnim satima, a očekuje se da će trajati do jutarnjih sati.

Za MO Varvari, Robert Velenik

Post je objavljen 01.09.2016. u 20:17 sati.