Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MANIJAK LIJEPI PLAKATE PROTIV MENE PO BJELOVARU

Branko Stojković, Foto 30.08.2016., utorak (br.1.)

Stvarno ima svakakvih bolesnika. Nemam ja ništa protiv da netko nešto napiše protiv mene ako ima neke prave argumente - ali nešto izmišljati o meni - to može samo neki bolesnik - kao što sam već rekao.

Morbidni manijak s interneta je skinuo za svoj oglas protiv mene moju fotografiju. Svoje plakate foto-iz-skopirane polijepio je kod bjelovarskog suda na oglasni stup i na električne stupove.

Napravljena je "foto - montaža" i uvredljivi tekst. Ja se na to ne bi osvrnuo - da ista osoba već duže vremena to ne radi: otvara na internetu blogove i potpisuje mene... Te me naziva svakakvim pogrdnim imenima i prijeti... Vrijeđa moju obitelj i šalje mi e-mail-ove.

Čak na You Tube isti objavljuje razne video snimke i moje snimke preurađuje... itd. Ostavlja komentare s tuđim nadimkom ili imenom...

Iako postoji nekoliko kaznenih prijava - policija i općinsko državno odvjetništvo ništa ne poduzimaju ... To najbolje govori u kakvom sistemu živimo... Očito je, da ja trebam uzeti stvar u svoje ruke i obračunati se s tim bolesnikom.

Kada sam (31.08.2016.) oko 20,00 sati skidao te plakate veličine formata A4 naišao je policijski inspektor u civilu Ivan Kozić, i vidio što radim. Rekao sam Koziću da policija ne vidi - kad netko lijepi plakate protiv mene... On je rekao da nije u službi i ne radi.

Kako je policija agilna* kad nešto treba poduzeti protiv mene... A kad treba zaštititi mene i moja ljudska prava - nema ih nigdje.... Pa čak postoji moja osnovana sumnja da ovakve i slične stvari dolaze iz njihovih redova...

Ovim putem ograđujem se od ovakvih podmetanja i provokacija i osuđujem takva ružna i umno-bolesna nedjela...

http://crostojkovic1958.blog.hr

ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3255.



Post je objavljen 31.08.2016. u 22:09 sati.