Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Vrime od revolucije

Lako je ženskin, one svakon pizdariji dadu ime, onda budu toliko dosadne sutin, da se nađe neki blento pa o iston ton pizdariji napravi cilu študiju, i onda postane prihvatljivo da one suton pizdarijon tlaču cili svit.

Tako imamo pe em es, prost porođajnu depresiju, menopavuzu, i slične gluparije ka znanstvene discipline, a očekiva se da će najkašnje na onu olimpijadu posli Tokija, bit metnute i u olimpijske športove.

Pa ćemo imat pe em es ka zasebnu disciplinu, onda štafetu u pe em esu, pa bijatlon, pe em es i prostporođajna, trijatlon pe em es prostporođajna i valungi, a radi se i na desetoboju koji bi sadržava švašta nešto.

Zajednička crta svi ti ženski manitanja je neobjašnjivost, a poznato je da se u neobjašnjive stvari viruje brezrezevno, recimo ka u vanzemaljce ili u komunistički manifest.

Mi muški recimo uvik moramo imat razlog zašto smo nadrkani, recimo kad Hajduk izgubi, ili kad se neka kokoš vozo 110 livon trakon, i onda se ti naši razlogi još minoriziraju.

Dotle one ne moraju imat nikakvi razlog za bit nadrkane, njiovi razlozi su neobjašnjivi, a nemoš sumnjat ili ne daj bože minorizirat neobjašnjive stvari.

Odma te se proglasi, svin najgorin, muškin šoviniston, pećinskin čovikon, desničaron, indijoton, i šta ti ja znan.

I sad oni Blognjuz oće poništit sva ženska prava, ukinit sva njihova neobjašnjiva stanja, čak san čuja da ćedu se morat kupat u onin burkinijin.

Dobro Blognjuz kako moreš, to su naše matere, sestre, ćeri, žene, ljubavnice i sad ti njima oćeš dat druga pitanja, i to takva muško šovinistička, ka koji je glavni sastojak manistre usuvo.

Mislin Blognjuz stvarno si prikardašija, naše kolegice su dokturice, profešurice, pisnikinje, pravnice, ekonomistice, laborantice, i šta ti ja znan, a ti si i odlučija svest na makinje za kuvanje manistre.

Ima li tome kraja, šta si još smislija, biće koja roba se pere arijelon kolor.

Priša si sve granice!!!!




Post je objavljen 30.08.2016. u 15:52 sati.