Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ugledni The Economist


Svi portali javljaju kako je ugledni The Economist, donio neku analizu nečega u Hrvatskoj, u svom tiskanom izdanju.

E sad obzirom da znam da su ugledni The Economist, šupačke novine koje za ovakve zemlje u kojima vladaju šupci, i uvijek se drugi šupci spremaju doć na vlast, ima tiskano izdanje u vidu podlistka, tiskanog valjda u dvista primjeraka, koliko se tog uglednog The Economista, podijeli u Hrvatskoj.

Naravno da je ugledni The Economist posebno aktivan prije izbora kad piše naručene članke za već neku od političkih opcija, a onda i poslije izbora kad radi intervjue s novoustoličenim direktorima državnih tvrtki.

Naravno da ugledni The Economist to ne radi mukte, koliko naplaćuje ove predizborne analize neman pojma, ali intervjue s Hrvatskom menadžerskom kremom naplaćuje koliko se sjećam šezdeset tisuća eura, i to ono ka reklamu a intervju je mukte.

Eto tako ugledni The Economist u svih dvista primjeraka tiskanog izdanja, od kojih ne uspije sve ni podilit reklamira hrvatsku privredu.

Šta je ovi put napisa ugledni The Economist ne znan, i jebe mi se, baš mi triba ugledni The Economist reć kako mi je.

Naravno da su svi šupački portali u Hrvata, prenijeli što je napisao ugledni The Economist, jebiga moraš tim uglednim i popušit ako triba.

Tako da smo eto mi u stvari mala zemlja s velikim šupcima koji se dive uglednom The Economistu.

Zoki jaše dalje, izliva kante govana po našim dragim antifašistima, ka oni lik po Anti Tomiću, a oni se prave da to ne vidu, dok se najveća govna među njima ka Stipe Mesić i Vesnica Pusić još oblizuju i činu mmmmmmm.

Samo idiotima nije jasno da Socijalističku aristokraciju i njihovu mladunčad, bez obzira u kojoj se partiji nalazili, boli ona stvar za bilo šta drugo osim za njihove guzičetine.



Post je objavljen 27.08.2016. u 15:50 sati.