Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

ISTINA U SEBI



slika: digital artist

Znam, da razni putevi vode do istine, a ona je opet za svakog različita, može se gledati iz raznih kutova očiju, a riječi te lepršave zavodnice često znaju velom prekriti neke konture istine pa se vjeruje da je to – TO.

Zagledana u plavo nebo, znam da se istina rađa u svakom srcu, u svakoj duši, ne govorimo često iskreno, onako kako osjećamo i dok mi nježan vjetar donosi na polusklopljene oči to je istina o tebi, a taj eter koji me još uvijek obavija svojim oblakom kroz san mi te približio i razjasnio neke zablude i guste velove što su prekrili istinu o tebi.


slika: digital artist

Noćas su moje mreže snova bile pune i bogate, dobro je to vino koje se razlijevalo našim danima, slatke su te jagode u lipnju kojima smo se darivali, bogata su sva ta sjećanja i snovi na tebe.

Znala sam, da mi život donosi tamne oblake, znala sam i znam da nije uvijek plavo nebo dobrodušno naklonjeno svakog jutra, znala sam tada, a znam i sad.


slika: digital artist

Skinula sam crne boje sa svoje duše, prinosim pradavnu amforu slatkog vina nekog novog doba svojim usnama i želim ispiti taj gutljaj, obuhvatiti morski žal svojih snova cijelim postojanjem, a u more potopiti tugu, tu moju vjernu pratiteljicu kroz dugi niz godina.

Hoću li uspjeti?

Naravno.... kad se suočim s istinom u sebi, sve je moguće.


napisano 08.01.2007. u 7:01h | na portalu iskrica iskrica weblog, iz 1. zbirke “SJENA DUŠE”
http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=145732

i 22.6.2011. objavljeno na portalu Magicus
http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php/https:/www.youtube.com/tekst.php?id=64481



http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN 978-953-7673-60-4 Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


Post je objavljen 11.03.2021. u 10:44 sati.