Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

O balvanin

Na današnji dan prije dvaesišest godina, antifašisti su metili balvane i velike stine po cesti, uzeli puške i automate koje su dobili od Saveznog sekretarijata za narodnu obranu, i rekli da je to di su oni neka Krajina.

Retorika ja bila ista ka i u današnjih antifašista šta ne čudi jer su to isti.
Jedva da je prošlo tri miseca od izbora oni prvi višestranački, pa su antifašisti koji su izgubili izbore, lipo seljacin podili puške kako bi nastavili političku borbu drugin sredstvin.

Kako je završilo znamo, ali eto nije zgorega sitit se kako je počelo, antifašisti su svukuda vidili ustaše, bilo i je više nego pokemona, pa se moralo nešto poduzet a di ćeš bolje nego stavit balvan na cestu, i s puškon stat iza njega.

Seljaci su na kraju popušili, pa su humano preseljeni a antifašisti su se zeru pritajili, pa su se onda upisali u gongove, ceemesove, i sve te druge lipe emesove, oni šta su bili po filozofskon, televiziji, i redakcijan, pravili su se mrtvi i čekali da dođe opet njiovo vrime.

Znaju antifašisti da je pamćenje kratko, seljaka ionako nema da posvidoče kako su i zajebali, a ovi drugi seljaci mislu da su oni nekoga pobjedili, samo ne znaju koga.

U stvari oni bi tribali danas slavit dan ustanka, jerbo na današnji dan su ustali protiv ustaške vlasti.

Da nisu pizde sad bi s obziron da broj ustaša uvelike primašuje broj pokemona, tribali oni sami uzet puške i oborit barenko jedan balvan, u spomen na sve one seljake kojima su podilili puške, a nisu in rekli da kad postane gusto da se triba pravit mrtav, a onda se kad malo vrimena prođe upisat u antifašiste.

Post je objavljen 17.08.2016. u 17:04 sati.