Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/futilni

Marketing

CRNA KRONIKA: Vandalizam na sotonističkom groblju

Kongregacija treće sotonističke crkve na čelu s nesvetim nebiskupom Damijanom zgrožena je posljednjim u nizu oskvnuća njihovih nesvetinja. I ovaj puta odgovornost je preuzela kršćanska huliganska skupina "Sveti Duje", a radi se o napadu na groblju "Nesvetog Abadona". Bjesomučni kršćani ponovno su okretali naopake križeve na opće zgražanje sotonističkih župljana.

Sotonistička zajednica je zgrožena stalnim iskazima netrpeljivosti prema religijskim manjinama. Ističu da su i oni ravnopravni članovi društva, što im je zagarantirano i Ustavom. Apeli upućeni institucijama još nisu urodili plodom i čini se da će krivci i ovaj put ostati nekažnjeni.

Predsjednica Republike KGK u priopćenju je izrazila žaljenje i uvjerena je da treba pustiti institucije da rade svoj posao. Kardinal B se nije oglasio unatoč upitima iz redakcije Futilng Bloga. Međutim, dobili smo višestruke prijave sotonističkih simpatizera koji su prisustvovali nedjeljnoj misi u katedrali kako su skuti biskupove albe bile okaljane blatom.

tuttle, joghurt, et. al.

Post je objavljen 06.08.2016. u 21:29 sati.