Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

rezime


Obzirom da je štrajk urodio plodom, iako je Blognjuz iz niskih pobuda napravio anketu di je mene tio ocrnit ka pisnika, u čemu su mu neki svesrdno pomagali, ja san skupa sa svojon izbornon bazon pobidija i Blognjuza i sve druge zloduhe.

Da bi sve bilo kako triba još mi je mora isplatit i 274,00 kune regresa, pa sad mogu na godišnji.

Nije da nisan zaslužija, kad ste se svi vi razbižali okolo po morima ja san, pisa i pisa, i pisa. Satra san se pišuć, i još san mora pazit na antifašiste i sve druge domaće izdajnike, da ne učinu kakvu monadu.

Eto, sad mi nema druge nego spremit se i partit, pa onda nosat oni štramac, šta se zove luftić, i ić se svaki dan kupat, ka na pričest.

Ko će sad izdurat, svu tu ribu, bržole, janjeće butove na gradelin, kozice, lešade, i šta ti ja znan,

Dok mene nema, čuvajte mi bloghaer ka zjenicu oka svoga, pazite na antifašiste nešto su nervožasti ovi dana, nemojte prikoviše izlazit na cestu, M i Z su tamo, pa da vas ne opandrču digod.

Budite mi zdravi, veseli i prpošni po cilom tilu, vi u dijaspori ako vidite negdi nekoga s prslukon kako viče Alahu nešto, nemojte bit kurijožasti ka Domenico, pa ić vidit šta čovik oće, maknite se i uvik imajte spreman kufer za vratit se doma, jerbo vidiš da su tamo kod vas krenile pizdarije. Najboje van se vratit vamo, ovdi su svi tolike budale da ni nenormalni neće da imaju posla s nama.

Gledajte lipo Olimpijadu i navijajte za naše, vi sa krizon identiteta navijajte za koga oćete.

Ako van je život gorak, svratite do V, eno je radi neke pizdarije od čikolate i đelata, samo na vrime vičite da ste to vi, da vas ne prokine kakvin šurikenon.

Pazite na onoga Koraka 123, mislim dečko je simpa, ali ambicije su mu nabujale ko soufle šta ga je Eškofijer kuva za Sarah be, on bi nešto šurova sa Blognjuzom, ka da se ne zna ko šuruje sa Blognjuzom.

eto to bi bilo to, nako ukratko

uz tradicijonalni pozdrav

Za godišnji spremni.

aj bog

Post je objavljen 04.08.2016. u 10:13 sati.