Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samojaa

Marketing

Moja Pikulica.....



.....moja snaga,moj pokretač!!!!!
Ovaj post ću posvetiti svojoj mazilici,mom priljepku,čićku. Njoj koja ne dozvoli da nam prerežu pupčanu vrpcu jer želi cijeli život biti vezana za mene.
Ima 11godina,sad će u šesti razred. Rodila sam ju kao četvrto dijete bez obzira što su mi liječnici a i obitelj govorili da nije dobro za moje zdravlje. A i za sve ostalo. Ustrajala sam u svom naumu vjerujuči da On ima razloga zašto je to potrebno.
I bila sam u pravu.
Količina ljubavi koju to dijete pruža je nemjerljiva. Način na koji ona voli i dijeli tu ljubav je božanstven. To moje malo čudo jednim pogledom vidi u kakvom sam ja stanju i tiho,neprimjetno izvuče me iz toga. U trenucima kada potonem,digne me i daje snagu za dalje. Razumijemo se bez izgovoren riječi. Bitno nam je samo da navečer legnemo jedna pored druge i cijeli svijet je naš.
A kako tek kuha!!!!! E to je već pravo umijeće. Prije par dana napravila je samostalno kolač,spekla pizzu od tijesta koje je sama umijesila. Kada sam rekla da sam jako ponosna na nju svojim zagrljajem mi je pokazala koliko joj to znači.
I onda dođe.....ničim izazvana i kaže "Mama ti si moj heroj. Ne želim da radiš dva posla. Ne želim novce,želim tebe"
Bože.....Hvala Ti na tome. Svi ovi moji problemi padaju u vodu jer sam blagoslovljena ljubavlju nad ljubavi!!!

Post je objavljen 03.08.2016. u 21:50 sati.