Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NEPRIJATELJI HRVATSKE: Njima je oprošteno i neki od njih sudjeluju u kreiranju hrvatske politike! (2)



Zašto još uvijek se priređuju: Vojni i policijski mimohodi, te propale; Tuđmanove, Mesićeve, i Josipovićeve države Republike Hrvatske?!

Hrvatski vrh radi paradu! Kakvu to poruku šaljemo i kome? Potencijalnom okupatoru, teroristima, biračima, uvoznom lobiju? Koga to blefiramo i koga uopće možemo prevariti? Reklamiramo okolo svoje veliko ratno iskustvo iz "Bljeska i Oluje", akcija koja je trajala tri dana. To su kao neke video "pley stešen" igrice za malu djecu.

Ljudi u Bjelovaru su bez posla i nemaju što jesti, a "29. rujna", slavi se i održava mimohod pobjednika na "Barutanu. Ma, pitam se - tko je tu blesav? I od koga su nas oslobodili 1991. godine, tri bivša oficira JNA, Stjepan Budinski, Stjepan Ivanić i Stanko Štimac,.., na čelu sa Jurem Šimićem...

Nije li to teška sprdačina sa narodom? Kako braniteljsko iskustvo može nuditi zemlja u kojoj su pravi branitelji postali teret? Opet dominiraju bivši partizanski zločinci, bivše komuniste, UDB-aši i KOS-ovci i sav kadar iz SFR-Jugoslavije, odnosno kadar od Josipa Broza - Tita, i avangarda CK-SKJ.

Smije nam se cijeli svijet, kakva politika je opet nastavljena... Nudi nam se politički preobučeni sistem NOB-a, i sve vrste SUBNOR-a. Hrvatski narod je i dalje na margini...

ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3232.


Post je objavljen 02.08.2016. u 17:38 sati.