Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

JE LI DRAŽEN KELEMINEC LAŽNI NARODNI TRIBUN?!



Povodom dubinske rasprave na facebooku u vezi članka: DRAŽEN KELEMINEC OBITELJSKI JE NASILNIK IZ KOPRIVNICE I PREDSJEDNIK MARGINALNE STRANĆICE A-HSP

Tomislav Turek: Vidim, teški su razdori i nesnošljivost između, eto, čelnih pravaša. I tko trpi ? Eto, Ana Burger je odlično obrazložila..

Ana Burger: Branko Stojković čitam ja mnoge tekstove, ali ono što nije uspjelo ni jednom tekstopiscu , ISPRATI MI MOZAK! Ponavljam ne zanima me privatni život niti jednog čelnog čovjeka! Ovo što ste vi ovdje napisali spada u rubriku TRACA! Cijenim rad i rezultate tog rada ,da hoću tracati ispijala bi kave po susjedstvu! Kanite se tračeva , stavite glave skupa i ponudite s drugim desnim strankama treći put, inače nitko od vas neće preći izborni prag! Amen!

Branko Stojković: HA,HA,HA,.. gđca. Ana Burger, vi kažete "trač" ma nemojte nasmijavati i tako malograđanski razmišljati.. Ja sam preozbiljan čovjek da bi se tračevima i glupostima bavio... Vi očito imate problem sa realnošću, i problem sa svjesnim i logičkim zaključivanjem... Zato je i ovako teško Hrvatskom narodu što slijedi vodstvo krivih ljudi i "sotonskih ideja" i nauma... I vama bi bilo bolje da se otreznite u svome razmišljanju... Sad kada je Keleminec raskrinkani, vi kažete "tračevi", da ali istiniti...

Dražen Keleminec, tobožnji je šef desne strančice A-HSP, on je usmjerio svoj putujući prosvjedni-cirkus u pobunu. Taj nerealizirani pravaški je "smutljo", koga je Dobroslav Paraga, izbacio iz HSP-a 1861., jer je skužio da ovaj mu radi iza leđa... I Paraga je "smutljo" kao i Dražo Keleminec.

ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3227.



Post je objavljen 31.07.2016. u 18:29 sati.