Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borgman

Marketing

Oooo, Yes...Yes

Pročitajte članak.

kako to kod nas ide

Jedna od jako dobrih rečenica je da ako pokušate puno pričati o poznatim stvarima, za nagradu možete dobiti dosta osobnih problema.
Ja sam, osobno, ugasio "fejs", jer se očito moje pisanje tamo nije svidjelo nekome dovoljno moćnome.

Drago mi je kada poneko iz tih "vrhuški" iznese malo "prljavog rublja", jer se po tko zna koji put nađe ponešto u korist tvrdnji kako je najveća pojedinačna stranka u Hrvatskoj zapravo njihova kasica prasica za podmirivanje osobnih i inih (stranih) interesa.
Koliko god se trudili raznorazni teoretičari povijesti SDP i HDZ nisu isti, nisu jednako krali.
Je li razlog što je to HDZ radio prvi, koristeći rat, i jedan oblik bezvlađa (kojega su uspješno produžavali, produžavajući rat), ili su HDZ ovci bili sposobniji u toj raboti, ili možda, samo jer su bili prvi, pa se imalo što trgovati, to neka riješe logičari.
Omjer krađe i uništavanja (što namjerno, što nesposobnošću, nažalost glupost nije kažnjiva), proporcionalan je godinama na vlasti. S druge strane, od početka je HDZ-ova taktika kukavičjih jaja, ugovora i dogovora u zadnji tren prije nestajanja s vlasti, i vrlo bitno, državnog povećanja duga NEPLAĆANJEM u zemlji, sabotaža, nevjerojatnih razmjera.
Tako se SDP-u nabija na nos kako je dodatno zadužio zemlju...ali se ne spominje kako je vanjskim zaduženjem pokrio UNUTARNJI dug nastao prije njihovog dolaska na vlast, kada su HDZ-perjanice do besvijesti, ne plaćale (prikazujući to kao svoj USPJEH!!??). Inače, onima koje muči ekonomija, unutarnji dug zakoči i ugasi privredu. On ubija bolje nego vanjski!

Definitivno imamo Vlast koju zaslužujemo, nepismena zemlja ima nepismenu i zlu, nesposobnu Vlast. Maćehinsku, punu neispravnih zakona, kontradiktornih odluka, poreznih utjerivača, i inspekcija po kojima si uvijek kriv, jer si živ (i radiš bilo što što nije tajkunstvom zaštioćeno).

Jedino mi nije jasno, što smo to mi toliko skrivili?

Post je objavljen 18.07.2016. u 17:18 sati.