Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borgman

Marketing

Jako dobar citat

O ovome sam već prije pisao, i to je velika istina Hrvatske...

spali i uhljebi

a citat koji je najbolji u tekstu opisuje čemu služi i kako se to radi...kod nas.

"I upravo u tom odgovoru sažeta je sva ostavinska politika Domoljubne koalicije, odašilju jasnu poruku poput Japanaca na Okinawi, “da, odlazimo, ali dok nas istjerate iz bunkera, iskrvariti ćete”. Poslije Tita Tito, poslije Domoljubne koalicije profesionalni domoljubi.

I nemojte pomisliti da je riječ o razrađenoj strategiji HDZ-a ili na mit o izbornom mastermindu Milijanu Vasi Brkiću, oni trenutno brinu samo o tome kako će spasiti vlastite guzice. Destrukciju državnog ustroja i instaliranje stranačkih kadrova u čelništvo svih bitnih institucija i projekata - hej, smijenili su čak i ravnatelja Meteorološkog zavoda - provodi niži ešalon Domoljubne koalicije u nastojanju da putem svojih “spavača” u državnim strukturama zadrže svoje benefite i političke inicijative."

I to je to. Jedino mjesto u ovoj zemlji gdje vas štiti ugovor o radu, sindikat i sve ostalo naslijeđeno iz socijalizma, javna uprava, poduzeća i državne jasle svih vrsta...e tamo su duboko utaboreni uhljebi. Oni su tu došli, i odatle ne idu. A možeš ti dobiti izbore, mijenjati direktore, ubijeti se sa pravnicima, ali tvoji papiri nestaju, odluke kasne, a naredbe se ne provode. I naravno, onda ti poslije kažu kako nisi dobro radio. Sa ovakvom operativom, onima koji dođu na vlast, isto je kao i da nemaju noge.

Post je objavljen 11.07.2016. u 12:16 sati.