Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/caricauniverzuma

Marketing

Kao ptica krik

Stars when you shine you know how I feel
Scent of the pines you know how I feel
Oh freedom is mine
And I know how I feel..............

Predivni stihovi popularne pjesme u izvedbi dive Nine Simone vratili su me u razmišljanje o pravoj bezuvjetnoj ljubavi. Nešto sam sentimentalna ovih dana pa mi se po glavi motaju scenariji možda mogućeg života, jer kako kažu sve je moguće kad nešto dovoljno želiš.
Kako uopće saznati i odlučiti se što želiš ? Jel ono što misliš da želiš zaista to što na kraju želiš? Ako nije što onda? Pališ novu cigaretu? Ili pokušavaš načiniti da bude? Možeš li biti zaista sretan s nečim sigurnim i postojanim ako žudiš za samim sobom i sebi srodnim?
Tajna je letjeti s nekim sebi sličnim i uživati u tome bez obzira na sve strahove i dvojbe. Jednom u životu sretneš nekoga takvog i ne trebaš ga pustiti da leti bez tebe.
Voljeti sebe u drugome.
Eto, to je tajna vječne ljubavi i sreće: ako su ljudi "zavezani" jedni za druge, nikada im neće uspjeti da polete. Možemo slobodno da letimo zajedno, ali ne da budemo "vezani". A ako se ipak vežemo, nećete moći da spoznamo pravu ljubav i mir koji ona donosi.
Nije poanta da držimo nekoga uz sebe dvadeset i četiri sata na dan, poanta je u pripadanju. Slobodan si da odeš bilo kada. Ali ti ipak ostaješ jer osjećaš da kraj te osobe pripadaš.
Ne odustaješ nikada samo joj daješ pravo izbora i daha da odluči što želi.
Ako želi isto što ti nebo je granica.....




Post je objavljen 06.07.2016. u 14:41 sati.