Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Larus ridibundus


Daklen drage blogerice, odlučija san uzet novce od Europske unije, dok je đava nije odnija, i zaštititi Galebe ka kulturnu baštinu.

Naravno da pod Galebin ne mislin na one šta letaju i seru, ni na tvornicu mudanata, a pogotovo ne na brod od onog šepavog serijskog ubojice.

Daklen kad pričamo o Galebin, govorimo o filantropin, i domoljubin, šta in nije teško svake godine isponova, žrtvovat svoje vrime, dušu i tilo, samo da bi šinjorine šta dođu positit ovu našu zemlju ponile sa sobon lip utisak, a nekad i koji suvenir.

U okviru projekta otvorilo bi se i savitovalište, di bi mladi i neiskusni galebi, kad shvatu da i je neka debelguza nako pijane seksuvalno iskoristila, imali grupe za potporu.

Također bi se ukinila Hrvatska turistička zajednica, i svi jebivjetri šta tamo radu bi dobili otkaz, a umisto nji bi po cilon svitu poslali galebe, da zorno prezentiraju šinjorinan u njiovin zemljama koje gostoprimstvo i čeka kad dođu kod nas.

Tako bi naši galebi učinili glavni posa, a svi drugi bi samo tribali ziđat apartmane, i brojit eure i dolore, a kome se ne bi ni to dalo moga bi iznajmiti makinju za brojit novce od Domenica.

Zato evo vas drage blogerice molin kako bi projekat bija šta uspješniji, da mi pomognete, i to na slijedeći naćin

tako da u komentarin upišete jeste li imale kakvi iskustava s Galebin


ako jeste da i opišete detaljno


ako ste bile u nekin drugin zemljaman pa tamo imale iskustva s njihovin Galebin da nan i opišete

da nan rečete koji su Galebovi bolji naši ili njiovi .



Fala unaprid



Post je objavljen 02.07.2016. u 21:53 sati.