Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borgman

Marketing

Hvala novinari! Baltazare...odlazi! Kad će ta promjena zakona o gradonačelnicima?

Iskreno sam se čudio kada je Vukovarska bila blokirana danima, pregrijavajući motor automobila (i psujući mater onome tko je napravio zastoj).
Priča za koju sam mislio kako je istinita, o nekom jadniku sa bagerom koji je zagrabio komunikacijske kabele i prekinuo ih, sam progutao iz prve.
Malo mi je bilo čudno, koliko to dana traje.
Nije Split grad sa nesposobnom mehanizacijom. U ratu su činili čuda, za vrijeme snijega, opet čuda...ali uglavnom, znaju svoj posao.
Čudio sam se i trpio, zajedno sa tisućama onih koji su zbunjeno i pokorno čekali u kolonama.
A zašto???

ISTINA

Dakle, članak govori sve. Lik koji je zaboravio tko ga je doveo na Vlast, koji pljuje po svemu u što se prije zaklinjao. Kameleon koji više i ne zna s kim bi se slizao (koalirao), odlučio je napraviti što se da, dok je u sedlu.

Najprije, za njega je kriv Milanović i raspušteni SDP u Splitu. Oni su ga podržali, a ne vjerujem kako nisu znali što je i tko je. Možda i oni malo plodouživali u moćnoj "pozadini" (to se lako otkrije, kampanje su javne).
Drugi problem je u tome da se gradonačelnika u Hrvatskoj tehnički ne može smijeniti.
Treći, politika nam je toliko prokurvana, da čistu, stabilnu i poštenu osobu ne možemo pronaći za bilo kakvu političku funkciju.

hajde da vidimo...možda eksperiment sa "Pametno" timom. Njih poznajem iz viđenja i sa faksa. Pouzdano znam da neki nisu jeftini.

Nadam se lekcija, za budućnost.
Vrlo blisku.

Post je objavljen 30.06.2016. u 07:13 sati.