Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diogenovabacva

Marketing

Tragom munje

Munjara svih munjara ovih je dana zabilježen u urnebesnom deliriju ritualne logoreje.


Svega tu ima:
– navijački nogometni trijumfalizam
– turnir pisan u nominativu umjesto u pripadajućem padežu
– imaginirana nogometna pobjeda postaje Pobjeda, velikim početnim slovom, jer ne radi se o nekoj običnoj, nego o ultimativnoj, o pobjedi svih pobjeda
– implikacija o postojanju nekih koji su zakleto protiv hrvatske nogometne Pobjede i to im je glavna misija u životu
– biti protiv Pobjede znači da si antihrvat (što je još donekle i logično, ukoliko malo progledamo kroz prste i pretpostavimo bezostatno poistovjećenje hrvatskog nogometa s Hrvatskom), ali znači i da si antikrist (jer očito je posrijedi također i bezostatno poistovjećenje hrvatskog nogometa s Isusom Kristom)
– s obzirom da je Krist isto što i hrvatska reprezentacija, nema ničega prirodnijeg nego trijumfalnu misao o hrvatskim akcijama na nogometnom prvenstvu nastaviti pozdravnim borbenim pokličem hvaljenja Isusa i Marije
– zaslužena Pobjeda i nahvaljeni Isus i Marija povezuju se, neznanom logikom, u istu misao s raspadom UK
– raspad UK raspad je UK imperije (premda je ta zemlja odavno već imperij još jedino kao mokri san nepopravljivo optimističnih nostalgičara velikobritanstva i kao baba roga za nepopravljivo pesimistične teoretičare zavjere)

Ja sam to tako ubrzo i prenio na svojoj fejs stranici. Ali kad sam koji dan potom naletio, učinilo mi se kao da nešto nije kako je bilo. U redu, čovjek editirao, svi nekad nešto ispravimo, popravimo... Pa ipak, ovo mi se činilo nekako previše izmijenjeno, nije više ono isto ni blizu, dosta i manje zabavno od originalnog izdanja. Otvorim edit history, kad tamo pravo blago! Shvaćam: nije samo original za krepat od smijeha, nego se prave razmjere delirija tek i može pojmiti kada se uđe u trag psihodinamici pomisli koje su psihu padale.

Hrvatska je najbolja na EURO2016, iako nas antihrvati ne podnose, a antikristi ce sve uciniti da zaustave nasu Pobjedu: Hvaljen Isus i Marija! Da, krenuo je i raspad UK masonske 'EU' imperije bankaroida ...
Za početak tek ispravak u stopu same originalne objave, 5 minuta kasnije. Shvatio je da mu je nešto ispalo iz rečenice. Ali kad je već otvarao editor, da još malo pojača... Reći imperija je u redu, ali jače se čuje da je to jedna imperija masonska i da je to imperija bankaroida, osim toga ne samo UK nego o istom trošku i EU imperija.

Hrvatska je najbolja na EURO2016, iako nas antihrvati ne podnose, a antikristi ce sve uciniti da zaustave nasu Pobjedu: Hvaljen Isus i Marija! ... da, krenuo je i raspad britanske imperije i 'EU' masonerije bankaroida ...
Sat vremena kasnije vraća se na mjesto zločina i pomisli kako bi možda bilo uputnije akronim UK napisati lijepim našim hrvatskim, britanska imperija, a i razdvojiti je od EU, kad se već razdvajaju, pa imperija postaje opet samo UK tj. britanska, a EU-u ostaje da bude masonerija bankaroida.

Hrvatska je najbolja na EURO2016, iako nas antihrvati ne podnose, a antikristi ce sve uciniti da zaustave nasu Pobjedu: Hvaljen Isus i Marija! ... da, krenuo je i raspad britanske imperije i 'EU' masonerije bankaroida ... Svjesni u Ljubavi se svi budimo ...
Još jedan ispravak u stopu, ili točnije dopuna. Učini mu se da misao nije cijela bez zaziva Buđenja, ali ne bilo kakvog nego u Ljubavi, i to u Svjesnom stanju u Ljubavi.

Hrvatska je najbolja na EURO2016, iako nas antihrvati ne podnose, a antikristi ce sve uciniti da zaustave nasu Pobjedu: Hvaljen Isus i Marija! A krenuo je i raspad imperije bankaroida ...
Svrativši iza ponoći, razmotrivši na miru večernje osame, učinilo mu se valjda da je u zanosu dnevne vreve mrvicu pretjerao sa Svjesnim Buđenjem u Ljubavi, a i onime o ''masoneriji'' i EU ili britanskim oznakama, bit će dostatno naznačiti da je imperija bankaroida ta koja se raspada.

Hrvatska je najbolja na EURO2016, iako nas antihrvati ne podnose, a antikristi ce sve uciniti da zaustave nasu Pobjedu: Hvaljen Isus i Marija! GB: raspad imperije bankaroida ... ognjistari se bude posvuda.
Ali možda ipak ne... Jutro, tj. podne, je ipak pametnije od večeri, ono se sinoć smeo, vratit će GB obojenost. A bolje je svejedno i dati malo patosa Buđenja. Tko li se to može Buditi (u Ljubavi), tko je najjača antiteza imperiji bankaroida, kao i antihrvatima slash anitkristima? Ognjištari, naravno. (Da ognjištari, hahahaha.)

Hrvatska je najbolja na EURO2016, iako nas antihrvati ne podnose, a razni antikristi ce sve uciniti da zaustave nasu Pobjedu: Hvaljen Isus i Marija! GB: raspad imperije bankaroida ... Bozji ognjistari se bude posvuda :-)
Ali čekaj, ako ta ljuta rana na koju su ognjištari ljuta trava nisu opisivi samo kao antihrvati, nego i kao razni antikristi, onda je primjerenije dodati da su to Božji ognjištari. I sa smajlijem, molim lijepo!

Hrvatska je najbolja na EURO2016: Hvaljen Isus i Marija! GB: krenuo raspad Ł€$ imperije bankaroida ... Bozji ognjistari se bude :-)
Tja, ako se reklo da su nasuprot Božji ognjištari, onda je čak možda suvišno izrijekom isticati da se radi o antihrvatima i antikristima... Ali zato će biti fora slikovitost imperiju bankaroida oslikati s Ł€$.

Hrvatska je (skoro) najbolja na EURO2016: Hvaljen Isus i Marija! GB: krenuo raspad Ł€$ imperije bankaroida ... Bozji ognjistari se bude :-)
E jebo te antikrist Ronaldo da te jebo! Do ovog sata je Pobjeda već propala, Hrvatska ispala, ne možeš više pisati da je najbolja – mora se teška srca umetnuti (skoro).

Hrvatska je (skoro) najbolja na Euro2016. GB: krenuo raspad Ł€$ imperije bankaroida ... Svjesni ognjistari se bude :-)
Kad smo već odustali od antikrista koji se groze sabotiranjem propale Pobjede, neće ipak biti zgorega ni Božji prekrstiti nazad u Svjesni.

Hrvatska je (skoro) ponajbolja na Euro2016. GB: krenuo raspad Ł€$ imperije bankaroida ... Svjesni ognjistari se posvuda bude :-) [u Americi sam, pa ne stignem odgovarat]
Nakon što je prošlo par dana, treba biti pošten pa reći kako je (skoro) ponajbolja ipak točnije od (skoro) najbolja. (U međuvremenu je stigao do Amerike, pa poručuje da je i Svjesno Buđenje posvuda točniji izraz, da ne bi ispalo kako se ljudi Bude samo u Kristovoj Hrvatskoj.)

Hrvatska je (skoro) ponajbolja na Euro2016. UK-EU birokracija: krenuo raspad Ł€$ imperije bankaroida ... Svjesni ognjistari se posvuda bude :-) [u Americi sam, pa ne stignem odgovarat]
Euro2016 s propalom Pobjedom je sad već u povlačenju, u dekrešendu i van domoljubne žiže, valja prebaciti naglasak na propast bankaroida, vratiti nazad da to UK-EU birokracija propada.

Hrvatska je (bila skoro) ponajbolja na Euro2016. UK-EU birokracija: krenuo raspad Ł€$ imperije bankaroida ... Svjesni ognjistari se posvuda bude :-) [u Americi sam, pa ne stignem odgovarat]
Euro2016 je zapravo davna prošlost otkako je Hrvatska na njemu prdnula u čabar, pa nije više najtočnije pisati ni tek (skoro) ponajbolja, gramatički ispravnije je (bila skoro) ponajbolja.

UK-EU birokracija: krenuo je raspad Ł€$ imperije bankaroida ... Svjesni ognjistari se posvuda bude :-) [u Americi sam, pa ne stignem odgovarat]
Ili aj da najbolje zaboravimo kompletno to o nekakvoj Pobjedi ovo ono, priču o Euru, kao da je nogomet sad bitan pored dramatične priče o eurima i tko ih kontrolira!


***

UPDATE 24. 10. 2016.




Post je objavljen 29.06.2016. u 02:03 sati.