Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SILE ZLA U SLUŽBI NEPRIJATELJA PROTIV HRVATSKOG NARODA



Danas ujutro bio je gost na hrvatskom radiju ministar financija Zdravko Marić (HDZ), i izrekao je takvu glupost da ne može biti gora; kako će on oslonac tražiti od: DOMAĆE FINANCIJSKE INDUSTRIJE. Jer vanjska za-duži-ivanja ne mogu više pratiti sa visokim stopama kamata.

Baš me zanima - što je to? Neka bajka, patka,.., ili obečana iluzija... Industrija novaca??? Pa tko je tu budala ministar ili narod?! I dokle poigravanje sa trivijalnim izjavama... Vlada i Sabor je u banani, i dalje slušamo vodeće političke luđake koje nas definitivno vode u propast.

Sa Marićem u studiju radija bio je isto gost Mladen Vedriš, ekonomist, koji nema pojma o procesima proizvodnje i gospodarstva.

U medijima se oglasio i PAPA "Franjo", on kaže da je protiv novih podjela na BAL-KAN-U, koje dovode do novih tenzija i raskola u EU. Neka se PAPA odredi što će biti vjerski i religiozni poglavar ili političar.

Na današnji dan s OvRH-om je u Hrvatskoj blokirano 329.071 ljudi. Što je puno više za razliku od prošle godine, i to u isto vrijeme... Iz državnog proračuna troši se novac u razne budalaštine - dok je sve to popraćeno visokom stopom nezaposlenosti i gladi stanovništva... Neimaštine i bijede...


NAPOMENA: Otvoreni su (ovdje) komentari - oni koji se ne budu držali pravila svog komentiranja, budu vrijeđali ili potpisivali druge ljude - takvi komentari biti će izbrisani.... Pa i komentiranja zatvorena..

ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)

Broj članaka: 3175.


Post je objavljen 27.06.2016. u 13:12 sati.