Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Verbalni o(š)kršaj



O verbalnoj za*ebanciji

(Ili o idiotima koji kradu izbore)


Teza o potrebi verbalne kvalitete za osvajanje parlamentarnih (ili bilo kojih drugih) izbora u Hrvatskoj poprimila je tragi-komičan epilog.
Hrvatska je ratom (pravednim i nametnutim, uslijed agresije) izišla iz socijalizma (i jugoslavije koja je nametnula socijalizam). Zašto bi se parlamentarnim putem vraćala u socijalizam (zašto bi prihvaćala socijaldemokraciju?)?

Gubitnička (nenarodna) sdpovska i orjunaška politička kamarila potkrada izbore. Orkestrirano trubljenje o Karamarkovim propustima u verbalnom nadmetanju s Milanovićem kao osnovnom razlogu gubitka saborske većine (na parlamentarnim izborima) ima zadaću skrenuti pozornost sa izbornoga mehanizma (izbornoga povjerenstva, obrade rezultata, sustava glasovanja, izbornih prevara, ...). prikriti proteklu izbornu prevaru i istovremeno otvoriti mogućnost za novu izbornu krađu ...

Verbalno: kradete izbore, lažete i j*bem vam m*jku (četničku)!

HDZ nije promijenio socijalistički ustav i poredak, nije uveo demokraciju i tržišnu privredu, nije osigurao jednakost vlasništva, nije osigurao pravnu državu, ... samo su hrvatske komunjare preuzele vlast od srpskih ...
Zbog toga su paradirali Jadranka Kosor, Vladimir Šeks i mnoštvo (nezrelih) državnim saborom i državnim ministarstvima (u ime HDZa koji je pozvao narod u potraživanja vlastitih prava ...).

Verbalno se tu ne da ništa poboljšati (s komunjarama verbalno stoji još gore, najbolji su kad su u mišjoj rupi).

Do parlamentarnih izbora verbalno ćete biti suočavani sa istinom i vlastitim zlodjelima (protiv naroda i države) ...

(Zna se! zna ..)




Post je objavljen 27.06.2016. u 02:31 sati.