Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BJELOVARSKE GRADSKE ISKRICE I VAN ZEMALJSKE KOMUNIKACIJE



Sretnem ti se ja jedan dan s gradonačelnikom "Tonijem" a on upravo sjeo i navalio "laptati sladoled" kod Rodića na korzu u slastičarni na terasi... Nešto sam ga pitao u vezi svoje udruge "Štit", i on mene upita - "što si Branko tako smršavio, da nije što"? Meni u duši je bilo smiješno to pitanje Tonija. I poslije pričam ja jednoj djelatnici gradske uprave - što mi je toni rekao... Gospođa Ljilja mi kaže: što ti nisi njega upitao, je li treba naočale?

Nikako mi nije još jasno zašto je ukinuta voda na paviljonu u parku. I zašto je preuređeni projekt pavliona koji je ostao ne dovršeni u finalnim radovima... Pitao sam i to "Tonija" za vodu na pavlionu. On je nato odgovorio da nije bila zdrava za piće. Eto sve ove godine sam od ranog djetinjstva pio tu vodu - i gradonačelnik - kaže. voda na pavlionu (sad) nije zdrava... Očito je ova bolja iz gradske vodovodne mreže, ne iz arteškog bunara, gradska koja ima: boju, ukus i miris... Prava voda to nema,.., ta tri atributa.. .

Sjećam se kad mi je pred nekih desetak godina postavio isto pitanje kao sad "Toni", bivši direktor štamparije "Prosvjeta" Miro N., što sam smršavio (tada), i je li sam bolestan? Ja sam nato odgovorio: Ti si bolestan, je li vidiš kako se teško krečeš sa tom debelom kilažom.. Miro je priznao da ima problema sa srcom i kičmom... Umro je Miro nekoliko mjeseci poslije...

Tako sam se iznenadio kad me je zastupnik u Saboru RH., Dario Hrebak (HSLS) pozdravio na korzu kod "Erste banke", nisam mogao vjerovao - da me je moj neprijatelj lijepo pozdravio... Koji je prije ušao prvi u rat s mnom... No, ne čudim se što me uvijek pozdravi njegova šarmantna šogorica, nego baš on.

I Stjepan Budinski me isto pozdravio i prišao, te mi ispričao da bio je na operaciji da je na bolovanju, odnosno godišnjem odmoru.. Nešto se dešava - sad me pozdravlja i Budinski, i on je kriv kao Štimac, Ćuk i Ivanić, što nemam ni jedan dan status hrvatskog branitelja.. Ali doće i to na dnevni red..

Sad znam zašto ima toliko psećijega dreka po gradu i parku, i zašto komunalni rede ne rade svoj posao, jer pse odvezane šeću djelatnici gradske uprave; Šmit, Mateković i Martina, i dr. Oni koji bi trebali štititi gradski zakon i provoditi ga - prvi ga oni krše... Tako je i u svemu drugome..

ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)

Broj članaka: 3168.


Post je objavljen 23.06.2016. u 05:56 sati.