Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdturopolje

Marketing

3. Buševska biciklijada - osiguranje

22.05.2016. godine, održana je 3. Buševska biciklijada. I dok je veliki broj naših članova nastupio na samoj biciklijadi, drugi je dio dao svoj doprinos kao osiguranje. Čestitamo svima koji su vozili i naravno organizatorima - Udruzi Moj Buševec i Biciklističkom klubu Velika Gorica.

TEKST I FOTO: DVD TUROPOLJE

------------------------------------

3. Buševska biciklijada

Nakon prvotne odgode zbog lošeg vremena, u Buševcu se napokon vozi 3. Buševska biciklijada u organizaciji udruge Moj Buševec i Biciklističkog kluba Velika Gorica. U 15 sati krenula je Cestovna utrka Buševec, a sat kasnije XC utrka Turopoljski lug te Rekreativna vožnja. Cestovna utrka dužine je 55 kilometara, a ona prolazi relacijom Buševec-Podvornica-Kravarsko-Hotnja-Pokupsko-Cvetnić Brdo-Šestak Brdo-Kravarsko-Podvornica-Buševec.

XC utrka vozi se od Buševca prema Turopolju, Rakitovcu, kod Kučkog mosta nastavak vožnje je uz nasip kanala SAVA-ODRA prema Turopoljskom lugu, dok je povratak kroz šumu Turopoljskog luga prema Turopolju i tako sve do cilja-a u Buševcu. Dužina staze je 35 km.

Rekreativna vožnja u dužini 20 kilometara kreće prema Turopolju, Rakitovcu, Kučama, Gornjem Podotočju pa sve do Vukovine. Nakon kraćeg odmora uz sokove, povratak je istom rutom prema Buševcu.

“Cestovna utrka je zahtjevna zbog brdovitog terena, dok XC ima svoju čar jer se vozi kroz šumu. Pripreme za 3. Buševsku biciklijadu trajale su mjesecima. Prije tjedan dana smo je morali odgoditi zbog kiše, a ova je krenula s lijepim vremenom. Cilj nam je okupiti što više biciklista i družiti se”, rekao je predsjednik udruge Moj Buševec Danijel Rožić, ujedno najavivši i iduće događanje u njihovoj organizaciji, a to je Ivanje u Buševcu za mjesec dana.

TEKST I FOTO: CITYPORTAL.HR

Od 3. Buševska biciklijada - osiguranje

Od 3. Buševska biciklijada - osiguranje

Više fotografija na web albumu:
3. Buševska biciklijada - osiguranje


Post je objavljen 24.05.2016. u 13:46 sati.