Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skolioza

Marketing

10 godina od operacije

Sutra ce mi biti 10 godina od operacije. Do prije mjesec dana sam mislila kako cu se na blogu pohvaliti sa slikama kako mi je stanje sa kraljeznicom super i kako cu uskoro postati uciteljica yoge i kako sam sad zdrava i fleksibilna - i onda sam dobila novu dijagnozu.

Doduse moja nova dijagnoza nema nikakve veze s mojom operacijom kraljeznice. Samo imam peh. Slijedi mi operacija oba kuka i, koliko mogu procijeniti, oporavak koji ce trajati otprilike 2 godine.

Da sam praznovjerna, rekla bih da mi je u vedskom horoskopu razdoblje i podrazdobnje Saturna i da, on top of that prolazim kroz sade sati (to je isto Saturn).

Danas sam prvi put citala blog o oporavku od operacije za FAI. I onda sam plakala. Ovo ce biti tezak zalogaj za prozvakati. Ali, kako to inace ide, nemamo bas puno izbora. Zdravlje nam suzi zivot i suzi nam zivotne odluke i stvari koje mozemo raditi.

Ali barem nemam nista sto je opasno po zivot. Bolest ga samo suzava i usmjeruje, valjda da nam pokaze sto je bitno, a sto nije. Mozda i nema nikakvog posebnog smisla zasto se te stvari desavaju. Ja se ipak nadam da postoji smisao, i da je smisao taj da nam bolest pruzi mogucnost da nas probudi, prosvijetli i ucini nas sto boljm ljudima.

Love to all! <3

Post je objavljen 19.06.2016. u 14:08 sati.