Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teutinaljubav

Marketing

10 dana Japana ... 3. Među prijateljima


Putovati na drugu stranu ove naše Plave kuglice, u jedan svijet potpuno različit od našega, a osječati se među prijateljima prekrasan je doživljaj. Nismo se osječali gostima već prijateljima među prijateljima.
Bilo je krasnih trenutaka a ovom ću prilikom spomenuti tek nekoliko.


Nedjeljno jutro u Tokyu iskoristili smo za obilazak obližnjeg parka u Kibi gdje smo bili smješteni. Park pun malih šatora, prostirki na kojima su cijele obitelji uživale u krasnom nedjeljnom jutru. Bilo mi je zanimljivo vidjeti Japance kako roštiljaju. Čim smo prišli i počeli pričati odmah smo bili dobrodošli prijatelji. Lignje sa roštilja bile su odlične, pivo također.
U drugom dijelu parka sreli smo grupu mladih muzičara. Životni san moje Drage bio je otpjevati u Japanu, sa Japancima, Sukyjaki koju krasno pjeva na japanskom. Nije dugo potrajalo i Draga je već pjevala uz glazbenu pratnju. Bilo je prekrasno vidjeti aplauz koji je pobrala na otvorenoj sceni od skupine koja je brzo rasla. Ponuđene lubenice bile su više nego dobre u toplo nedjeljno jutro.


U veselom drustvu


Prijatelji


Good friends


Veče u Osaki isto je bio poseban doživljaj. Dok smo prolazili pored karaoke bara izašli su i skoro za ruke nas uvukli unutra. Treba li spomenuti da je Draga i ovdije imala priliku zapjevati i to u duetu.
U videu nije čitava pjesma jerbo ne uhvatih od početka


Svoju priliku imao sam i ja, a kako sam pjevao vidi se na priloženom videu



Moram spomenuti kako je bilo lijepo vidjeti kimona.

Kimono, ja i kimono


I za kraj, još jedan video što ga Draga učini.


Ako vas interesira više fotki, možete ih pogledati u mojoj galeriji u koju ulazite klikom na bilo koju fotku, a ima ih .......




Post je objavljen 18.06.2016. u 10:16 sati.