Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ŽIVI ZID U BJELOVARU, JE PODVIO REP PRED SUDSKOM I POLICIJSKOM DELOŽACIJOM MILENKA POSAVCA



Danas ujutro u 08,30 sati započela je deložacija po bankovnoj OVR-hi "Erste banke" iz Bjelovara, nad obiteljskom kućom Milenka Posavca. Ovrhovoditelja je zastupala advokatica Vesna Vignjević - Žak. A ovršenika je zastupao advokat Miljenko Laber.

Sutkinja izvršenja je bila Marija Trogrlić Blažinić, koja nije došla na lice mjesta. Bravar tvrtke "Marušić" je otvorio ulazna vrata dvorišta i vrata kuće. Vođa policijske ophodnje Zlatko Horvat, je naredio Ivanu Pernaru i njegovim ljudima iz "Živog zida", da se maknu i ne ometaju uvršnu radnju, te da budu uhićeni i privedeni u policijsku postaju.

Posavec je podigao kredite na svoju firmu, koje nije uredno vračao, a hipoteka je bila kuća.. On ističe da firma mu je propala.

Između ostaloga nekada je Milenko Posavec sudjelovao sa Saborskim zastupnikom RH Franjom Fofonjkom u prijevari preko 40.000 hrvatskih građana na “hepi lajn” igrama na sreću.

Zajedno s Fofonjkom optužen je bio i Milenko Posavec.

Par glavnih zgoditaka podijelili su policijskim šefovima, a sebi su stavili u džep 3,6 milijuna DEM, ne plativši državi porez i sve drugo…

Ivan Vilibor Sinčić, zastupnik "Živog zida" u Saboru RH., nije se uopće pojavio u Bjelovaru.


ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)

Broj članaka: 3155.




Post je objavljen 14.06.2016. u 17:58 sati.