Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

politički nekorektno


Politička korektnost je zaobilaženje istine.


Niki dan je bilo okupljanje pedera i lezbi u Splitu.
Nije bilo dosta domaćih pa su uvezli dva busa iz Zagreba, na kraju ih je bilo što pedeset, i petsto policijota, pa je najbolje da druge godine imaju paradu u policijsku upravu da policijoti ne moraju izlazit s posla.

Izgleda da u ovu državu moraš bit peder ili političar da te policijoti čuvaju inače te niko ne jebe dva posto.

Danas je parada bila u Zagreb, kažu nounari da je bilo masu svita, šta bi tribalo značit da u Zagreb ima puno više pedera i lezbi nego u Split ili da su paradirali i neki drugi.

I sad se ja čudin, jebate ima po godine, sve novine, televizije, i antifašistička sekcija bloghaera, svi su se uzjebali s ustašan, fašistin, općon fašizacijon društva, ugroženin slobodaman, i šta ti ja znan.

Moran priznat da me je bilo malo straj, jerbo poznato je da ti ustaše i fašisti, ne volu pedere, pa je bilo za očekivat da će ih te strašne horde zakrvavljeni očiju dočekat, kad ono ništa, ćorak.

U dva najveća hrvatska grada pederi i lezbe paradiraju, i niko i ne jebe dva posto, nigdi nijanci jednog ustaše, ni jednog fašiste, nikoga da naškodi barenko mrvu, barenko jednom pederu, ili jednon lezbi.

I ne znan šta ćemo sad, kako će sad antifašistička glasila održavat mit o ustašama i fašistima, koji očito stanuju uglavnom u njihovin glavama.

Sad će antifašisti bit nesritni, Ranko bi najradije nacrta barenko pet šest kukasti križeva, i bisan je na ustaše zato šta su zakazali, a njemu i njegovima bi ka naručeno došlo da je priklalo barenko jednog pedera.

Sad će morat smislit nešto drugo, morat će nekako ugrozit Srbe, ili već nekoga, jer zna se ko su neprijatelji demokracije i ljudski prava, i svega.

Svaki Hrvat, heteroseksualac, i katolik, je neprijatelj, a neprijatelj nikad ne spava, pa ni antifašisti ne smiju spavat, njihova borba dok je i jedan, Hrvat , katolik , heteroseksualac živ, ne smi pristati.


Post je objavljen 11.06.2016. u 18:59 sati.