Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KOGA POLICIJA U BJELOVARU ŠTITI?!



ZAŠTO je policija u Bjelovaru, zatajila javnosti informaciju o pokušaju ubojstva jednog mladića, koji se je uspio spasiti bijegom.

Na internetskim stranicama Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Hrvatske, policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske, te vijesti uopće nema.

Ja sam nešto o tome već pisao da: jedan mladić na-večer, u nedjelju (05.06.2016.) nešto prije 23,00 sata, nađen je kod Podravske banke (Trg E. Kvaternika) pod zidom sav u krvi. Na njemu su se vidjeli i rezovi od nekog oštrog predmeta. Obje ruke su mu bile u krvi do ramena...

Na gradsko korzo bilo je ljudi, jer održavala se je manifestacija i proslava "Terezijana". Te, ljude kao da nije bilo briga što se dogodilo. I što taj mladić u krvi leži bez obuće na nogama,..., u čarapama...

On je tu pao iznemogao pošto je pobjegao iz stana (zgrade) koja se nalazi u ulici; Josip Juraj Strossmayer 5A, u Bjelovaru. Iz mojih saznanja njega je navodno zatekao muž od žene s kojom je bio u stanu.

Zanimljivo je, što taj stan je od novinarke Senke Budimir - Tasić i on je u najmu, u takozvanoj "čačićevoj zgradi" u ulici fra Andrije Kačića Miošića u Bjelovaru. Između ostaloga ta zgrada ima i dvojni ulaz iz ulice J.J. Srtossmayerove.

Činjenica je, da u ovome gradu je policija inertna, troma i ne-učinkovita i ne radi svoj posao kako treba. Oni uvijek dođu na kraju svih događanja,.., čak i crveni križ, tj. kola hitne pomoći došla je prije njih.. Iz ovoga proizlazi koga su oni u stanju zaštititi?!

Ležerno su se do-šetala tri policajca i policajka do mladića koji je ležao u krvi... On bio je pri svijesti... Iz dotične zgrade na trećem katu, policija je odvela sumnjivog muškarca u postaju, kojega sam drugi dan vidio da se vozi u svom automobilu passati BJ5555DP.


ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)

Broj članaka: 3143.



Post je objavljen 07.06.2016. u 08:29 sati.