Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

AGROGLAS ORGANIZIRAO 9. MEĐUNARODI ZNANSTVENO -STRUČNI SKUP



O POLJOPRIVREDI NA ZNANSTVENI NAĆIN


U organizaciji dvotjednika za poljoprivredu AgroGlas koji izlazi u Osijeku i Društva agrarnih novinara Hrvatske započeo je 6 .lipnja dvodnevni 9. Međunarodni znanstveno - stručni skup u Vukovaru u hotelu Lav pod imenom Precizna poljoprivreda - poljoprivreda budućnosti.


Image and video hosting by TinyPic

Znanstveni skup održava se pod već tradicionalnim imenom POLJOPRIVREDA U ZAŠTITI PRIRODE I OKOLIŠA, a sudjeluje 50-ak doktora znanosti iz područja tla, meilioracijskog sustava, mljekarstva, govedarstva, zemljišnog sustava, krmnog bilja, voćarstva, povrćarstva itd koji će kroz svoja izlaganja prezentirati rezultate svojih znanstvenih istraživanja Znanstveni skup je međunarodnog karaktera te su tu uz stručnjake iz Hrvatske i znanstvenici iz Italije, Srbije, Slovenije, Češke i Makedonije.
Treći dan međunarodnog znanstvenog skupa 8. lipnja održati će se u vidu stručne ekskurzije te je planiran odlazak u obilazak kompleksa poljoprivredno proizvodne industrije Belje.
Suorganizator Znanstvenog skupa je Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Agronomski fakultet iz Zagreba, Hrvatsko ruštoc za proučavanje obrade tla - HDPOT i International Soil Tillage Research Organization - ISTRO .








Post je objavljen 06.06.2016. u 18:37 sati.