Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/potblogok

Marketing

ZAVRŠNICA SEZONE MLAĐI I STARIJI P.(21. i 22.kolo)

ŠPARTA-JARUN 3:0
ŠPARTA-JARUN 2:3

(Hrg,Peček)

JARUN-BUBAMARA 5:2
(Bašić-2,Husnjak-2,Mamić)
JARUN-BUBAMARA 1:4
(Dominić)

-i došli smo do kraja uzbudljive sezone.Prema najavama do zadnje utakmice u mlađim p. se nije znao prvak.Nakon poraza Zeta od Tekstilca,otvorio nam se put prema naslovu,međutim trebalo je dobiti zadnje dvije utakmice.Nismo uspjeli,Šparta je sve svoje prilike iskoristila,mi se dobro napromašivali,lopta je pogađala stativu,prolazila centimetrima blizu gola,ali nije htjela u mrežu.U zadnjem kolu Glavaš za Zet pogađa sa 30-ak metara rašlje gola Stud.Grada za pobjedu 1:0 i naslov prvaka.Čestitke Zetu na naslovu,ali čestitke i nama na uspješnoj sezoni.Još nam je sa Bubamarom trebala pobjeda za šansu za ulazak u viši rang natjecanja.Zaslužena pobjeda uz veliki trud svih igrača i osigurano drugo mjesto u ukupnom zbroju bodova mlađih i starijih p.I sada čekamo kvalifikacije Ponikvi za ulazak u lige središta,čime bi mi ušli u prvu zagrebačku ligu.

Ta liga sljedeće sezone će biti poprilično zahtjevna(nositelji lige 2002.g.),ali su zato na utakmici i pomoćni suci pa je time i lakše igrače pripremati za sve ono što ih čeka u kadetima,juniorima i seniorskom nogometu.
Naravno treba prvo pričekati da li će Ponikve kroz kvalifikacije ući u viši rang.Postoji i druga opcija,a to je prva liga sa prvim momčadima,bez dvojki i tada bi liga bila još jača i kvalitetnija i tada bi iz naše lige ušlo minimalno 4 kluba u viši rang.Uglavnom kroz 2,3 tjedna će se znati odluke saveza i sastavi liga.

Stariji p. su se probudili u pravome trenutku jer bez one dvije neriješene sa Stud.Gradom i Buzinom,te pobjede nad Špartom, nema ni drugoga mjesta.Sa Špartom je ipak bilo slabije i na toj utakmici se izgubila ona momčadska igra iz prethodne dvije,ali i ona nam je pokazatelj da čim nismo svi u tekmi,i ne grizemo do zadnje sekunde,od svake ekipe se može izgubiti.
Sa Bubamarom,odlično prvo pol. u kojem mi vodimo igru i stvaramo šanse,u drugom padnemo i na to se još nadovežu golovi kakvi se ne smiju primati i naravno da je tada teško očekivati pozitivan ishod utakmice.Ali čestitke igračima na igri i zalaganju zadnjih par tjedana.

Sada kreću turniri.11.i 12.06. za mlađe p.Na ovaj turnir ide 16 igrača.
18.06. i 19.06. turnir za mlađe i starije p. Na ovaj turnir idu svi igrači.
Treninzi traju do 25.06. Dodatni rad će biti organiziran kao i svake godine između 27.06. i 10.07.
Početak priprema za novu sezonu 06.08. s time da će igrači oko 25.07. na mail dobiti program koji moraju odraditi prije početka priprema.

Ako pomogne u školi kod prosjeka ili upisa u srednje škole,evo i mojih skromnih ocjena igre,zalaganja i ponašanja.Kad je bal nek je bal haha.
Post je objavljen 06.06.2016. u 12:19 sati.