Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

žorž

Završija je Big Brother.

Očekivani pobjednik je Žorž, i lipo je da je tog bisera upozna i ostatak pučanstva, jerbo bi bila šteta da je njegov lik i djelo ostalo poznato samo nama koji smo sljedbenici od ranije.

Inače ne pratim te Big Brothere, meni su jače sjednice sabora, tamo ima veći broj budala, a i budale su autentičnije, u ovi bigbrader ima puno glume, u sabor je sve nako kako je, oni debili tamo su autentični.

Negdi san pročita da će sinoć u bigbrader uć Orešković, Karamarko i Petrov, i da će Karamarko zaprosit Petrova, a Orešković će već nešto, nisu ušli, valjda nisu mogli zapamtiti koje su in uloge.

Muči me nešto ta reforma škole, ja mislin da su za masu toga krivi profesori.

Ne znan kako je bilo u školama u koje ste vi išli, ja san recimo iša u bivšu realku, u Splitu poviš pazara, i tamo mi je predavala recimo engleski profesorica Pečarević.

E kod nje Ingrid Mare, ustavna sutkinja, piplmasttrastas Antičević, Jadranka dejbiforjestrdej, Kosor i svi taki likovi nikad ne bi dobili dva iz engleskog, ne bi upisali fakultet, i ne bi postali to šta jesu.

Zamislite samo da se na Prometnom, Ekonomskom, i drugima nisu dilale
diplome, za koji euro, pršuuuut, i odojke, pola Sabora bi bili poslovođe u lokalnim zadrugama, umisto da sad nas jebu uzduž i popriko.

Da ne bi ispalo da je loše samo na fakultetin, prosvjetna zajednica kaže da se mora učinit reforma, jerbo dica izlaze nepismena iz škole, ja se slažen, samo se pitan ko je tu dicu pustija da završe četvrti osnovne, koj je taj šta ih je triba opismenit, i zašto to nije učinija.

To su isti oni koji su dozvolili da Ingrid, Jadranka i ostali završe osnovnu školu.

Post je objavljen 04.06.2016. u 13:58 sati.