Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/stopnasiljunadzenama

Marketing

MANIFESTACIJA HRVATSKA VOLONTIRA 2016-ZAVOLONTIRAJMO SE ZA BOLJI SVIJET

Centar za participaciju žena u društvenom životu će svaki dan od 16. svibnja do 21. svibnja 2016.g. provoditi različite volonterske aktivnosti:

16.i 17. svibnja 2016.g. provodimo akciju „Pravda dostupna svima “ zajedno sa Centrom za građanske inicijative Poreč, Odjelom za pomoć žrtvama i svjedocima i ELSA Rijeka, udruženjem europskih studenata prava, poduzimamo aktivnosti vezano za pravnu zaštitu građana, promicanje volonterstva, upoznavanje sa radom udruga na zaštiti ljudskih prava s ciljem poticanja i organiziranja raznih oblika volontiranja.

18.svibnja 2016.g. provodimo akciju " Dan sa najboljim prijateljem " u partnerstvu sa Društvom za zaštitu životinja Rijeka i Pet Centrom Rijeka provest će aktivnosti na čišćenju skloništa za životinje i doniranje hrane.

19.svibnja 2016.g. provodimo akciju " Masline mira" zajedno sa učenicima O.Š. Pehlin saditi ćemo stabla masline oko škole s ciljem poticanja ekološke osviještenosti i zdravog života među mlađom populacijom.

20.svibnja 2016.g. provodimo akciju " Svjetlo na putu života i radosti “ u suradnji sa HEP i O.Š. Pećine, provodimo aktivnost za nabavu pomagala, školskog pribora i didaktičke opreme za djecu sa oštećenjima vida.


Post je objavljen 13.05.2016. u 11:55 sati.