Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

IVAN VILIBOR SINČIĆ DOŠAO JE NA LEĐIMA SIROTINJE U SABOR REPUBLIKE HRVATSKE I SAD IH UOPĆE NE ZASTUPA.



Smatram da Ivan Vilibor Sinčić, nije ništa do sada napravio u saboru za one koji su na izborima za njega glasovali. U jadu i bijedi ljudi bježe iz države u kojoj vlada nerad. Bježe oni koji ne žele raditi za plaće za ovakve političare.

Nije mi jasno kako takvi političari mogu raditi genocid nad vlastitim narodom, da uništavaju sve oko sebe. Danas je bio gost emisije Nedjeljom u dva, Ivan Vilibor Sinčić, aktivist Živog zida i bivši predsjednički kandidat.

Izjavio je i da nije otišao u Bleiburg, ali da zato je otišao se ove godine pokloniti u Jasenovac. Voditelja Aleksandra Stankovića upitao je Sinčića, zašto ga nema više na prisilnim deložacijama? Ovaj je samo nešto promrmljao...

Očito je da Ivana Vilibora Sinčića više ne zanimaju bankarski lopovi, nezaposleni ljudi, on se uskoro ženi,..,sad je čovjek situirani, školu tj. studij je napustio, jer mu više ne treba...

Na profitere i banke i korumpirane poduzetnik se Sinčić više se ne buni kad je njemu dobro. I taj Stanković je živi "duhovni smrad", kad nam radi takve "prolupane emisije". Ubacuje nam on GM-ol i zabrinjava nas sa toksičnim proizvodima. Treba zabraniti Stankovića!


ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)

Broj članaka: 3116.


Post je objavljen 22.05.2016. u 12:32 sati.