Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoimedo

Marketing

Scotland street Samantha Young





SCOTLAND STREET ( STRASTVENO OBEĆANJE)

SAMANTHA YOUNG

Knjiga iz serijala Dublin street

Izdavač: Fokus

Oni koji nisu pročitali samo da kažem da se likovi pojavljuju iz svih serijala i stoga treba čitati po redu. Iako svaka knjiga prati svoje likove i njihovu priču.

Knjiga Scotland street prati priču Shannon Macleod i Colea Walker.
Shannon nije imala sreće što se tiče muškaraca, naime uvijek je birala one pogrešne. Nakon što je pobjegla iz prošle veze i jedva sačuvala živu glavu iz Glasgowa se vraća u Edinburg. Odrekal je se i vlastita obitelj, a ona je odlučila odreći se takvih izbora koji su je doveli tu gdje je. Prepuna strahova spremna je okrenuti novi list, promjeniti grad, započeti iznova, bez ikakvih tereta prošlosti koji su je skoro povukli na dno.
Zapošljava se u najboljem salonu za tetovažu INkarnaciji iako nije imala ni jednu tetovažu. Obzirom da joj je trebao posao, a oni su je jedini zvali na razgovor prihvaća posao i radi na recepciji i blagajni. Igrom slučaja i prstima sudbine sreće Colea kojeg je upoznala kao školarka kada je bila kod bake.

Cole Walker je majstor za tetoviranje, zgodan, seksi , drzak i samouvjeren i na prvi pogled doima se kao jedan od problematičnih tipova ( u stvari je jako dobra i nježna duša) kakvi su Shannon dotad upropaštavali život. Kad je Cole vidio Shannon odmah se sjetio da se znaju od prije što je ona negirala i rekla da ga se ne sjeća.
Njihov ponovni susret zapalio je stare iskre koje su u njima još uvijek pomalo tinjale. Cole se trudi oko nje ,ali ona ga uporno izbjegava baš zbog svoje prošlosti i lošeg izbora muškaraca. Odbija ga grubim riječima koje njega jako povrijede,počnu se izbjegavati ,ali to vrlo kratko traje. Nakon što je Shannon zašto su Colea njegove riječi tako zaboljele ona mu se ispričava nastoje izgladiti stvari i dogovore da će biti prijatelji. U stalnom druženju počinju otvarati jedan drugome svoju dušu, otkrivaju svoju prošlost i svoje strahove. Između ostalog moraju izgraditi povjerenje jedno prema drugom. To ih povezuje i još više spoji toliko da su od prijatelja postali par.
Dok u Coleovoj obitelji vlada sloga i sklad sa neizmjernom ljubavi , u njenoj vlada nemir i oni traže da ona bira između njih i Colea. Iz obitelji je povezana samo sa Loganom. Oni koji prate serijal znaju da ni Coleu nije bilo lako u djetinjstvu sa majkom alkoholičarkom.

Hoće li uspjeti riješiti svoje strahove i steći tako bitno povjerenje da bi mogi funkcionirati kao par? Koga Shannon bira obitelj ili Colea? Tko je Logan u Shanninoj obitelji i kakvu on ima tajnu?

Odlična ljubavna priča sa svađama, obiteljskim tajnama, ali isto tako i bezuvjetnoj ljubavi prema obitelji. Odlično napisana kao i prethodni nastavci iz serijala.




Post je objavljen 13.05.2016. u 20:07 sati.