Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

IZDAJNICI, PROFITERI I UHLJEBI, NEMAJU PRAVO DONOSITI NIKAKVE ZAKONE!



JURE ŠIMIĆ I JORDAN ATANASOSKI LAŽU !

Šimić je, stoji u optužnici, iz skupine izdvojio zapovjednika u vojarni JNA 29. rujna 1991., pukovnika Rajka Kovačevića te njegove pomoćnike potpukovnika Miljka Vasića i kapetana prve klase Dragišu Jovanovića te naredio skupini vojnika, čiji se identitet ne zna, da ih odvedu sa strane i ubiju.

Jordan Atanasovski, tadašnji stručni suradnik za sigurnost u stožeru Teritorijalne obrane Bjelovara, kazao je da je Šimić bio politička osoba u kriznom stožeru Bjelovara, koji nije bilo tijelo koje je moglo vojno zapovijedati.

Kao prvo Šimić laže u tom kontekstu, da on ništa ne zna, i da u to vrijeme je bio politička osoba. Sjećam se dobro kada je Šimić došao u TO u pratnji Pave Šola, i tada u magazinu su zadužili maskirne uniforme i svu ratnu opremu. Drugo u TO-u u ratna zbivanja 1991., nikada nisam vidio Atanasoskog, iako sam tamo bio svaki dan. Ja sam bio pripadnik TO-a u Bjelovaru. Danas nemam nikakav status hrvatskog branitelja... Zato što Šimić je imao "crvenu knjižicu", a drug Jordan je bio pripadnik JNA i KOS-ovac.

BRANKO STOJKOVIĆ ŠTIT
Bjelovar

Broj članaka: 3098.


Post je objavljen 12.05.2016. u 08:34 sati.