Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

POLITIČKA TRGOVINA PRAVDOM NA ŠTETU NARODA



PRAVOSUDNA AFERA - PODMIĆENI USTAVNI SUCI RH. TO NAJBOLJE GOVORI DA DRŽAVA NAM SE PRETVORILA U DREK.

Priča se da Dinko Cvitan je znao o mitu 5. milijuna eura, o novcu koji su primili Ustavni suci RH. Ako nešto u ovoj zemlji raste, onda je to kriminal. Dana, 24. srpnja 2015., pale su sve presude protiv bivšeg premijera dr. Ive Sanadera. To je bio mnogo veći kriminal nego Sanaderov.

Radi se o 5. milijuna eura, kojih je Robert Ježić nikada nije uplatio u državni proračun, nego već "zna se" tko je sve dobio novac od ustavnih sudaca: Jasna Omejec, Mato Arlović, Slavica Banić, Ivan Matija, i dr.

Novac je predsjednici Ustavnog suda,osobno predao Sanaderov advokat Čedo Prodanović. Informacije o bogatim advokatima su toče i nisu ni malo čudne za ne-prosvijetljene ljude... Treba stop-i-rat sve ovakve kriminalne i mafijaške radnje...

Znamo kakvo je bilo kilavo suđenje Zdravku Mamiću, za milijunske pronevjere... I kakva je bila uloga suca Ivana Turudića. Sanaderova banda je otvorila šampanjac na kraju i nazdravila za "mrtvu pravdu". Za sveobuhvatnu smrt hrvatskog pravosuđa. I to je hrvatsko pravosuđe?! Ne treba zaboraviti da sudove vode morbidni suci.... Zašto Dinko Cvitan i DORH i USKOK o svemu šute?

PREDSJEDNIK HRVATSKE
UDRUGE ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ

Broj članaka: 3091.


Post je objavljen 07.05.2016. u 08:39 sati.